Elimde Dell Vostro 1015 marka bi laptop var xp yüklü ancak sorunlardan kurtulamadım.
Sorun1: Şarjda iken touchpad i gidip geliyor durmadan takılıyor
Sorun2: Hangi driveri denediysem deneyeyim kamerayı bir türlü görmüyor
Sorun3: Geçenlerde "Ac güç adaptörü türü belirlenemiyor. Sisteminiz daha yavaş çalışacak ve pil şarj olmayacak. Sistemin en iyi şekilde çalışması için lütfen Dell 90W AC adaptörü veya daha üstü bir adaptör bağlayın." diye bir hata verdikten sonra batarya şarj olmadı şu an %0 gösteriyor.
Çözümlerinizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Happydent
Elimde Dell Vostro 1015 marka bi laptop var xp yüklü ancak sorunlardan kurtulamadım.
Sorun1: Şarjda iken touchpad i gidip geliyor durmadan takılıyor
Sorun2: Hangi driveri denediysem deneyeyim kamerayı bir türlü görmüyor
Sorun3: Geçenlerde "Ac güç adaptörü türü belirlenemiyor. Sisteminiz daha yavaş çalışacak ve pil şarj olmayacak. Sistemin en iyi şekilde çalışması için lütfen Dell 90W AC adaptörü veya daha üstü bir adaptör bağlayın." diye bir hata verdikten sonra batarya şarj olmadı şu an %0 gösteriyor.
Çözümlerinizi bekliyorum
Windows 8 kurman driver sorunlarını çözer, yüksek ram da istemez rahat çalışan bir işletim sistemi. Yazılımsal olma ihtimali yüksek geldi bana. Onun dışında aynı hatayı yaşamış birileri yardımcı olabilir sanırım, benim başıma gelse önce yazılımda ararım sorunu, güç devrelerinde de tabi sorun olabilir, touchpad e giden güç devresi hasar görmüş olabilir vs vs ama önce bir yeni işletim sistemi kurup dene özellikle win8 i söylüyorum ben.
Hocam işletim sistemiyle alakası yok diye düşünüyorum şu an touch pad ile kamera büyükproblem değil önemli olan sorun bataryanın sorunu
quote:
Orijinalden alıntı: Happydent
Hocam işletim sistemiyle alakası yok diye düşünüyorum şu an touch pad ile kamera büyükproblem değil önemli olan sorun bataryanın sorunu
Denemek zor değil, xp zaten tarihe gömüldü artık, win8 ile hiçbir driver kurmadan nerdeyse tüm araçları görüyor laptopun. Umarım yardımcı olacak birini bulursun, kolay gelsin.