Şimdi Ara

DELL Vostro 1015 Sorun Üstüne Sorun Çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Dell Vostro 1015 marka bi laptop var xp yüklü ancak sorunlardan kurtulamadım.

Sorun1: Şarjda iken touchpad i gidip geliyor durmadan takılıyor

Sorun2: Hangi driveri denediysem deneyeyim kamerayı bir türlü görmüyor

Sorun3: Geçenlerde "Ac güç adaptörü türü belirlenemiyor. Sisteminiz daha yavaş çalışacak ve pil şarj olmayacak. Sistemin en iyi şekilde çalışması için lütfen Dell 90W AC adaptörü veya daha üstü bir adaptör bağlayın." diye bir hata verdikten sonra batarya şarj olmadı şu an %0 gösteriyor.

Çözümlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Happydent

Elimde Dell Vostro 1015 marka bi laptop var xp yüklü ancak sorunlardan kurtulamadım.

Sorun1: Şarjda iken touchpad i gidip geliyor durmadan takılıyor

Sorun2: Hangi driveri denediysem deneyeyim kamerayı bir türlü görmüyor

Sorun3: Geçenlerde "Ac güç adaptörü türü belirlenemiyor. Sisteminiz daha yavaş çalışacak ve pil şarj olmayacak. Sistemin en iyi şekilde çalışması için lütfen Dell 90W AC adaptörü veya daha üstü bir adaptör bağlayın." diye bir hata verdikten sonra batarya şarj olmadı şu an %0 gösteriyor.

Çözümlerinizi bekliyorum

Windows 8 kurman driver sorunlarını çözer, yüksek ram da istemez rahat çalışan bir işletim sistemi. Yazılımsal olma ihtimali yüksek geldi bana. Onun dışında aynı hatayı yaşamış birileri yardımcı olabilir sanırım, benim başıma gelse önce yazılımda ararım sorunu, güç devrelerinde de tabi sorun olabilir, touchpad e giden güç devresi hasar görmüş olabilir vs vs ama önce bir yeni işletim sistemi kurup dene özellikle win8 i söylüyorum ben.

• Hocam işletim sistemiyle alakası yok diye düşünüyorum şu an touch pad ile kamera büyükproblem değil önemli olan sorun bataryanın sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happydent

Hocam işletim sistemiyle alakası yok diye düşünüyorum şu an touch pad ile kamera büyükproblem değil önemli olan sorun bataryanın sorunu

Denemek zor değil, xp zaten tarihe gömüldü artık, win8 ile hiçbir driver kurmadan nerdeyse tüm araçları görüyor laptopun. Umarım yardımcı olacak birini bulursun, kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.