Şimdi Ara

Dell UltraSharp U2312HM PIVOT DVI HDMI DP | IZMIR | 550 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dell UltraSharp U2312HM - 2 ADET MEVCUT 1 adet rylai2113 arkadaş satıldı, 1 adet kaldı -> Dağılın arkadaşa satıldı

Standları pivot yapabilmektedir, Sanalmarketim'den alındılar garantileri bitmiştir(2 sene olduğunu varsayıyorum), kutuları ve kutu içerikleri durmaktadır, kargo ücreti ve riskleri alıcıdan olmak koşulu ile kargo yapabilirim.

Herhangi bir ölü piksel çizik kırık vs. yok. İsteyen İzmir'de gelip görüp deneyip alabilir.

Dell UltraSharp U2312HM PIVOT DVI HDMI DP | IZMIR | 550 TL Dell UltraSharp U2312HM PIVOT DVI HDMI DP | IZMIR | 550 TL Dell UltraSharp U2312HM PIVOT DVI HDMI DP | IZMIR | 550 TL

Özelliklerine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
    http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2312h/pd
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunai -- 23 Ocak 2017; 19:37:27 >

Fiyat sorup, indirim/pazarlık/takas vs. isteğinde bulunan kişiler eğer geri dönüş yapmayacaksanız, ya da benim mesajlarıma cevap vermeyecekseniz hiç zahmet etmeyin. Bu kişileri de imzamda afişe etmekten hiç sıkıntı duymayacağım. Bir tek sizin vaktiniz değerli değil. Önünüze gelene mesaj atıp, insanların vaktini çalmayın.

• Pm attim hocam.

Orijinalden alıntı: goktugozcan

Pm attim hocam.

Cevaplandı
    Fiyat sorup, indirim/pazarlık/takas vs. isteğinde bulunan kişiler eğer geri dönüş yapmayacaksanız, ya da benim mesajlarıma cevap vermeyecekseniz hiç zahmet etmeyin. Bu kişileri de imzamda afişe etmekten hiç sıkıntı duymayacağım. Bir tek sizin vaktiniz değerli değil. Önünüze gelene mesaj atıp, insanların vaktini çalmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.