Şimdi Ara

DELL STUDIO XPS 1645 KULLANICILAR KULÜBÜ (19 ÜYE) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
40.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatandan ne kadara aldın arkadaşım?(tabi cevaplamak istersen?)
  • walla 1 gün önceden kampanya vardı world karta %20 indirim 2460 6 taksitti. ertesi gün bi gittim 3 günlükmüş indirim bitmiş.12 taksit %8 indirimli 2840 a geldi bi gün geç gitmem 400 liraya mal oldu:(
  • Arkadaşlar beni de klübe ekler misiniz ?
  • notebook cooler ZM-NC2000 kesin cozummus, bugun ulasti elime.
    klima etkisi abartisiz.
  • Arkadaşlar Laptop un kapağını kapattığımda sanki klavyenin üzerinde kalıyor mouse tarafında olan uç nokta açıklıkkalıyor.
    Sanırım Klavyenin tuşları LCD ye değiyor.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? Bu ilerde sorun yaşatırmı LCD ekranda ?
  • Arkadaşlar bu arada ATI HD 4670 in 10,8 versiyonunu indirdim kurdum ama bu sefer de catalyst control center açılmıyor hiç bir şekilde giremiyorum.
    Masaüstünde sağ tuşa bastığımda catalyst control center çıkıyordu en üstte oda çıkmıyor.
    Yardımcı olabilecek kimse var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbey

Arkadaşlar bu arada ATI HD 4670 in 10,8 versiyonunu indirdim kurdum ama bu sefer de catalyst control center açılmıyor hiç bir şekilde giremiyorum.
    Masaüstünde sağ tuşa bastığımda catalyst control center çıkıyordu en üstte oda çıkmıyor.
    Yardımcı olabilecek kimse var mı ?

en iyi yöntem ekran kartı için yeni bir model yüklemeden önce eskisini silmeniz sonra yenisini yüklemeniz olacaktır. sizde önce eski modelini yükleyip daha sonra tamamen kaldırıp yeni driveri yüklerseniz sorununuz düzelecektir. bende aynı sorunu yaşamıştım önce her modeli kaldırdım. sonra yüklemiştim. fakat catalty programı yani yüklenmesede çok dert değil mühim olan driveri : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realosman -- 4 Eylül 2010; 22:46:23 >
  • herkese merhabalar öncelik le konuyu okudum baya bu cihazın almyı düşünenlerdenim ancak şuan türkiye nerde bulabilirim getirtebilirim açıkcası bide hiç bi yerde 16" olanını görmedim üretimde deilmi türkiyeye gelmedimi onu düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun...
  • Dell xps nin hd5730 ekran kartlı modelleri ne zaman gelir bileniniz var mı 16 inç olan filan dell alacağım ama model getirmiyorlar bilen arkadaşlardan yardım istiyorum...
  • Arkadaşlar yarın gidip laptopu alıyorum bekledim bekledim ve sonunda karar verdim.
    Zaten en başından beri bu sayfayı takip ediyorum.Bazı eksilerine olmasına rağmen bi o kadarda çok + ları için bunu tercih ettim.İnşallah güzel bi seçim yapmışımdır.Samsung gibi olmaz inşallah.
  • Arkadaşlar Catalyst Control Center problemini çözdüm.

Freamwork 4.0 ı kurunca problem çözüldü .

Teşekkürler
  • Arkadaşlar bugün aydın forum a gittim vatan notebook tan aldım 1645'i.Şuanda ellerinde olmadığı için başka mağazadan gelcek.O yüzden çarşamba gününe elimde olabilir laptop belki bayramdan sona ya kalabilir.Hayır olsun bana:)Merakla çarşamba gününü bekliyorum:)
  • Arkadaşlar benimde ekranımda çizikler vardı klavye ekrana temas edıyordu zamanla çizikler çoğaldı bende Dell teknik destek hattını aradım zaten bu modellerın çoğunda bu problem varmış hemen bana servıs çıkardılar 1 hafta içinde komple monitörüm ve klavyem değişti bazı arkadaşlar 59 hertz 60 hertz sorunu yaşıyorlardı bendede bu sorun vardı monitörün arızalı oldugu için böyle bır hata verıyormuş şimdik monitörüm 60 hertz seçenegı var sadece hatta bu gelen monitörüm daha net göstermeye başladı şu ana kadar bir sorun yok çizilme olmuyor artık bakalım ilerdekı günlerde de çizilmez inşllh böyle arızası olan arkadaşlar hemen servisi arasın şikayet edın....
  • Vee laptopu aldım şuanda 1645 ten yazıyorum.Gerçekten çok güzel bi laptop ilk işim BIOS u güncellemek oldu.Ekran kartı zaten güncelmiş.Birde sistem yedekleme yapmak istiyorum dell datasafe local backup diye bir programı var yalnız ordan sadece herhangi bi dvd ye yada usb bellek yedekleme yapabiliyoruz.Yani sabit diskime yedekleyemiyorum.Tam yedekleme diye bir seçenek var ama bunun içinde ücret istiyor.Bu konuda biraz saçmalamış dell.Neyse çok küçük bir sorun ama ilerde bilgisayar yavaşladığın dosya olarak dolduğunda geri dönmek istersem illa dvd yada harici belleğe mi yedekelemem gerekiyo yani?Sonuçta önemli bi konu.
    İlk başta yapabilceğim başka şeyler var arkadaşlar?
  • Herkese iyi bayramlar arkadaşlar...
    1280*1024 çözünürlükle ekran yan taraflardan açık kalıyor.Ekranı tam kaplamıyor bunu nasıl düzeltcez?
  • Sonunda benimde elime gecti beyler alet... ben gayet memnunum acikcasi ,isinma biraz var evet ama oyle soylenildigi kadar asiri bir olay basima gelmedi baya oyunda oynadim ustelik ... 128 gb ssd ve ati 5730 ekran karti var ustunde....herneyse benim size bi sorum olucakti ben format atmak durumunda kaldim bikac benden kaynakli konular yuzunden butun aygitlar duzgun calisyo butun driverleridaa yukledim ama resimdede gorundugu gibi bisiy yuklenmedi diyo ama bulamadim acikcasi ne olabilir bu ?

DELL STUDIO XPS 1645 KULLANICILAR KULÜBÜ (19 ÜYE)
  • Nasıl 5730 ekran kartlı oluyor ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chingy_31

Nasıl 5730 ekran kartlı oluyor ya?

• Yurt dışından aldın herhalde?Çünkü Türkiye ye 1645 bu şekilde gelmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallagher2001

quote:

Orijinalden alıntı: chingy_31

Nasıl 5730 ekran kartlı oluyor ya?

hocam ekran kartın iyi ancak bizim laptoplarda 6.7 alıyor ne olduğu bu şekilde açıklanmaz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.