Şimdi Ara

Dell Streak 5'e Custom ROM yükleme.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konunun orjinalini incelemek isterseniz

http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?topic=17168.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filament -- 3 Kasım 2011; 0:23:35 >
  • http://forum.xda-developers.com/wiki/Dell_Streak/ROMs

bu sayfada birçok rom var. en iyisi hangisi, deneyen arkadaşlar olumlu-olumsuz sonuçlarını söyleyebilirler mi?
  • Arkadaşlar ben cihazı düşürdüm zannediyorum içindeki likit kırıldı bunlara bakan servis var mı ?
  • merhaba arkadaşlar dell streak 5 kullnıcısıyım.andorid te yeniyim ama az da olsa bilgim var.
    1.si kumanda panelini açıp fastboot komutlarını yazıyorum ama hiçbirisi işlemiyor.
    c de recovery.img çıkarttım. fastboot exe çalıştırdım ama olmuyor
    telefon fastboot modunda duruyor ama olmuyor.
    2. si bunları atladım direk kuriyim dedim :)
    recovery menuden update from cd card update.zip diyorum oda olmuyor installition aborted diyor
    ( gingerstreak 2.4.3 indirip adını update.zip yapıp karta attım kök dizinde mevcut.
    napıcam ben 2.2.2. den sıkıldım... cihaz root da olmuyor bütün işlemler başarılı ama menüde superuser yok :)
    yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyolojiksavas

arkadaşlar saçma sapan yöntemlerle saatlerce hatta günlerce uğraşmayın

1 saat içinde istediğiniz ( 2.2, 2.3.3, 2.3.4) versiyonu yüklerim

isteyen varsa pm atsın

iyi forumlar

Bir kaç sorum olacaktı.
    Bu tablet telefonu henüz satın almadım.

Bu romları yüklediğmizde ürün garanti dışına çıkıyor mu ?
    Bu romlarda tablet telefonun işlemcisi overclock ediliyor. Bunun kullanım ömrüne ve pile zararı nedir ?
    Yükledikten sonra satın aldığımızda telefonla gelen orjinaline sorunsuz dönme imkanımız var mı ve bu romları yüklemek kadar kolay geri dönebiliyormuyuz ?
    Bu telefon Android 4.0 ICS desteği resmi olarak alacak mı ?
    Almazsa romları yazanlar 4.0 içinde rom yazmayı planladıklarını açıkladılar mı ?
    İzmr de bu romları yükleme riskinden uzak olmak için yükleme deneyimi olan ve destek verebilecek dostalımız var mı ?

cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• 2.3.3 offical olarak değil custom olarak yükleniyor

offical olmayan romlar garantiyi bozabilir duyarlı servisler bozmaz diyebilir ama siz bozuyor kabul edin

offical rom a geri dönüş mümkün ama öyle 2 tıkla olmuyor biraz uğraştırır

izmirde değilim istanbuldayım yardıma ihtiyacınız olursa pm ile irtibata geçebilirsiniz

offical ics updatre i beklenmiyor ama dj steve ics çalıştığını açıkladı

http://www.streaksmart.com/2011/11/dj_steve-to-attempt-a-dell-streak-7-ice-cream-sandwich-build.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyolojiksavas -- 26 Kasım 2011; 16:39:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReFLeXMaN

merhaba arkadaşlar dell streak 5 kullnıcısıyım.andorid te yeniyim ama az da olsa bilgim var.
    1.si kumanda panelini açıp fastboot komutlarını yazıyorum ama hiçbirisi işlemiyor.
    c de recovery.img çıkarttım. fastboot exe çalıştırdım ama olmuyor
    telefon fastboot modunda duruyor ama olmuyor.
    2. si bunları atladım direk kuriyim dedim :)
    recovery menuden update from cd card update.zip diyorum oda olmuyor installition aborted diyor
    ( gingerstreak 2.4.3 indirip adını update.zip yapıp karta attım kök dizinde mevcut.
    napıcam ben 2.2.2. den sıkıldım... cihaz root da olmuyor bütün işlemler başarılı ama menüde superuser yok :)
    yardımcı olurmusunuz ?

Aşağıdaki linkte bulunan işlemleri yapmadan fastboot komutları çalışmaz;

http://forum.pocketpc.gen.tr/index.php?topic=15856.msg88888#msg88888

• Kolay gelsin arkadaşlar. Gingerstreak 2.4.4 versiyonunu kurdum ancak bazı oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Official rom'da oyunlar kasmazken gingerstreak'te kasıyor bunun nedeni nedir acaba bilen var mı?
  • Merhaba.
    Bu rom ile gsm üzerinden görüntülü konuşma yapabiliyormuyuz?
    Cevap için şimdiden teşekkürler..
    Birde arkadaşlar official rom ile custom rom arasındaki fark nedir kısaca açıklayabilecek kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pergamonist -- 27 Ocak 2012; 15:47:32 >
  • 2 gün önce dell streak 5 aldım. Root yapıp içine rom attım. ama kaç tane rom denesem de hepsi dell yazısında takılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum..
  • En güncel rom hakkında bilgisi olan arkadaşımız varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon yüzünden dell markasından soğudum... Anakartı bozulmuş dedi servis.. Durmadan resetlenip duruyordu.. stabiliteden yoksun bir telefon yapmış dell.. yazık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.