Bildirim
Dell Servisi Hakkın da Bir Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: Alex DeLarge
Güncel
Alamazsın kardeşim sadece sabit hattan araman gerekiyor ve bilgisayarın altında bir T ile başlayan kod var onu felan istiyorlar telefondan halledilebilecek bi olaysa telden yapıorlar yoksa servis gönderiyorlar. Telefon hatları ücretsizdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: iSpanyoL`
quote:
Orijinalden alıntı: Alex DeLarge
Güncel
Alamazsın kardeşim sadece sabit hattan araman gerekiyor ve bilgisayarın altında bir T ile başlayan kod var onu felan istiyorlar telefondan halledilebilecek bi olaysa telden yapıorlar yoksa servis gönderiyorlar. Telefon hatları ücretsizdir.
Evimde sabit hat olmadığı için arayamıyorum. Ve taşındığım yer yeni olduğu için kimseden telefonunu kullanmayı isteyemiyorum. Dışardaki ankesörlü telefondan aradım yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ne yapabilirim ki? Herhangi bir yere şikayet etme hakkım var mı? İlla sabit hat mı çekmem gerekiyor eve?
-
Valla öyle istiyorlar üstadım elden kendin götürsende kabul etmiyorlar. -
slm arkadaşlar dellde bir problemim var :(
dell inspiron 1545 var bende
leptopun klavyesi bozuldu çoğu tuşları çalışmıor
bende leptopun klavyesini iptal ediyim derken yanlışlıkla usb portları iptal etmişim
bu sefer hiç giremez oldum biosa
klavyede çalışmıyor
biosu nasıl resetlicem ve kendi klavyesini iptal edip başka usb li klavye takıcam
çok acil bana yardım edebilirmisiniz... -
02165561556-4440141 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz... -
quote:
Orijinalden alıntı: eCoLL
02165561556-4440141 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz...
bu verdiğiniz numara neresi ben garanti uzatmayı sorduğum 4440141 nolu numarayı verdi bana dell ama aramadım. Sanırım koç sistem o da arkadaşa yardımcı olmaz. Hiç mi akraban yok güzel kardeşim. Sakına başkasına falan laptopu açtırma yoksa elinde kalır kaç saatlik yol ise git akrabandan et telefon hallet. Bendede yok komşuya çıkıyorum. Ücretsiz telefon olması çok iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X