Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

Orijinalden alıntı: taarruzZ

Bilgisayar özelliklerinden bakıyorum windows orjinal gözüküyo, microsoft security essentinals kurmaya çalışınca windows orjinal değildir diyo

Orijnal windows kurmayıp illegal yollardan orjinal yaptıysan bazı crackler sadece göstermelik orjinal yapıyor.Farklı crack denemeni tavsiye ederim.

Sorun crack ten kaynaklıymış başka bir crack ile hallettim,teşekkürler.
  • DELL İNSPİRON 5110 B41F45 KULLANAN ARKADAŞLAR YORUMLARINI ÖNERİLERİNİ YAZARSA SEVİNİRİM.DÜN İTİBARİYLE ASUS U İADE EDİP BUNU ALMAK ÜZEREYİMDE. 5110 BU SERİSİ SİZCE NASIL?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saktuq

DELL İNSPİRON 5110 B41F45 KULLANAN ARKADAŞLAR YORUMLARINI ÖNERİLERİNİ YAZARSA SEVİNİRİM.DÜN İTİBARİYLE ASUS U İADE EDİP BUNU ALMAK ÜZEREYİMDE. 5110 BU SERİSİ SİZCE NASIL?

asusu niye iade ettin asus testlere göre dell den daha dayanıklı daha az sorun çıkaran bir marka..servisi kötü olsada aliminyum kasa ve soğutma harika
  • 5+1 takarsın elbette ama ses kartı desteklemiyor özellikler deyince sadece stereo çıkıyor halbuki benim masaüstünde 5+1 de çıkıyordu demek ki ses kartı ve jakla alakalı. Bios ve ses kartı driveri iki gün önce güncellendi. Bios ne farkettirdi henüz farkedemedim farkeden arkadaşlar paylaşsin lütfen ve ses kartındaki tek farklılık ayarlardan 24bitte en yüksek frekansı seçip müzik vs açmıyordu fakat şimdi açıyor daha kaliteli ses alabiliriz kısacası. Cızırtı sorunu kasanın plastik ve dandik olmasından onun çözümu yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyedeki sağ üstteki 3 tuştan sadece ilki çalışıyo. Dell support ve ekranı açma kapama tuşları çalışmıyo. Onu nasıl hallederiz?
  • quote:

Klavyedeki sağ üstteki 3 tuştan sadece ilki çalışıyo. Dell support ve ekranı açma kapama tuşları çalışmıyo. Onu nasıl hallederiz?

PC açılırken 3 ünün de ışığı yanıyor mu?Eğer yanıyosa yazılımsal bi hata olabilir.Driver ları tam yükledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

5+1 takarsın elbette ama ses kartı desteklemiyor özellikler deyince sadece stereo çıkıyor halbuki benim masaüstünde 5+1 de çıkıyordu demek ki ses kartı ve jakla alakalı. Bios ve ses kartı driveri iki gün önce güncellendi. Bios ne farkettirdi henüz farkedemedim farkeden arkadaşlar paylaşsin lütfen ve ses kartındaki tek farklılık ayarlardan 24bitte en yüksek frekansı seçip müzik vs açmıyordu fakat şimdi açıyor daha kaliteli ses alabiliriz kısacası. Cızırtı sorunu kasanın plastik ve dandik olmasından onun çözümu yok maalesef

Ben de bugün baktım bios ve 3 driver güncellenmiş.
    Intel wireless display connection manager
    Quickset
    Audio Driver
  • quote:

Klavyedeki sağ üstteki 3 tuştan sadece ilki çalışıyo. Dell support ve ekranı açma kapama tuşları çalışmıyo. Onu nasıl hallederiz?

DELL'in Driver CD'sinde support yazılımı var onla çalışması lazım.Bende ilk aldığımda çalışıyordu sonra format atıp Ultimate kurunca yanlız biri çalışıyordu.
  • quote:

quote:

PC açılırken 3 ünün de ışığı yanıyor mu?Eğer yanıyosa yazılımsal bi hata olabilir.Driver ları tam yükledin mi?

Pc açılırken sırayla 3 üde yanıp sönüyo. İlkten hiçbiri çalışmıyordu, aygıt yöneticisinden baktım sm bus driver'ı yüklenmemiş, onu yükledim sadece ilk tuş çalışmaya başladı diğer ikisi çalışmıyo.

quote:

Orijinalden alıntı: yspolat

DELL'in Driver CD'sinde support yazılımı var onla çalışması lazım.Bende ilk aldığımda çalışıyordu sonra format atıp Ultimate kurunca yanlız biri çalışıyordu.

Kutudan Driver Cd'si çıkmadı ,Freedos aldım direk ultimate yükledim.

• quote:

quote:

quote:

Pc açılırken sırayla 3 üde yanıp sönüyo. İlkten hiçbiri çalışmıyordu, aygıt yöneticisinden baktım sm bus driver'ı yüklenmemiş, onu yükledim sadece ilk tuş çalışmaya başladı diğer ikisi çalışmıyo.

quote:

Orijinalden alıntı: yspolat

Kutudan Driver Cd'si çıkmadı ,Freedos aldım direk ultimate yükledim.

Ben de freedos aldım ultimate yükledim driverları kurdum sonra denedim çalışıyordu.Dell in sitesindeki driver ları gözden geçirdim ama hangisi aktive ediyo anlam veremedim.Bir de ekran kapanana kadar bekle bakalım kapanınca o ışık yanıyor mu bir bak.Güç seçenekleri kısmından da bir kaç ayar yapmıştım belki onlar etkilemiş olabilir.Mesela uyku düğmesi eylemi gibi değişik ayarlar var bir bak istersen.

• uzun süre DELL kullandım . hep memnundum ancak bu n5110 bende de var bu gün aldım hemen win 7 64bit kurdum touchpad sagdan sola doğru nereden dokunursam algılıyor ancak sol taraftan baslarsam cursor hareket etmiyor basılı olarak parmagım ortalara gelince algılama başlıyor ama sagdan sola doğru mousu elimi kaldırmadan hareket ettirdiğimde en sola da gelsem çalışıyor ama elimi bıraksam ve sol taraftan en soldan yeniden hareket ettirecek olsam nuh diyor peygamber demiyor illa ortaya yakın bir yerden algılamaya başlıyor başkada bir sıkıntım yok driver falan hani. hepsini kurdum AMA acaba bu dell n5110 serisinde bir sıkıntı Mı var? sizce iade mi edeyim servis mi çağırayım daha 1 günlük. yoksa eksik birşeyler mi yapıyorum ne dersiniz neyse resimde ekledim çizgiler içindeki alanda touchpad dokunuşu algılamıyor ama sagdan basılı tutarak cursor hareket ettiğinde çizgiler içindeki alanda hareket devam ediyor...

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmezim -- 2 Ekim 2011; 2:33:21 >

• dostum iade et uzun vaade gidecek taş gibi bi laptop demek çok zor benim iki ay dolmadan iki kere servis geldi parça değişti gitti sıkıntı var bilgisayarda ama fiyatına göre de normal yani o paraya casper alabilirsin en fazla
  • üstelik belki touchpad driver vb yüzündendir algılamaması diye yeniden basladım formata hani win 7 de dil klavye vb secenekleri gelen yerde yine touchpad in belirttiğim alanına dokundum ve parmağımı hareket ettirdim yine olmadı :( demekk ki yazılımdan değil çok canım sıkıldı şimdi kargoya ver bilmem ne yine uğrasıcaz
  • Touch pad ayarlarını kontrol ettin mi saatin yanındaki simgeden?O kısıma büyültme küçültme gibi fonksiyon eklenebiliyo belki o aktiftir.Benim de ara sıra touchpad ağırlaşıyor istediğim yere gitmiyor tıklamıyor falan reset atınca düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmezim

üstelik belki touchpad driver vb yüzündendir algılamaması diye yeniden basladım formata hani win 7 de dil klavye vb secenekleri gelen yerde yine touchpad in belirttiğim alanına dokundum ve parmağımı hareket ettirdim yine olmadı :( demekk ki yazılımdan değil çok canım sıkıldı şimdi kargoya ver bilmem ne yine uğrasıcaz

Ben ne zaman windows'a geçsem touchpad sanki biraz yavaş algılıyor ve yavaş hareket ediyor.Ama ubuntu kullanırken hiç bir sorun yok.Belki sorun driverdadır...Bilmiyorum belki de daha başka ayarları vardır kurcalamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus09 -- 2 Ekim 2011; 14:49:41 >
  • quote:

Touch pad ayarlarını kontrol ettin mi saatin yanındaki simgeden?O kısıma büyültme küçültme gibi fonksiyon eklenebiliyo belki o aktiftir.Benim de ara sıra touchpad ağırlaşıyor istediğim yere gitmiyor tıklamıyor falan reset atınca düzeliyor.

evet alps driver yuklenince orada touchpad simgesi beliriyor ve tekli parmak çoklu parmak zoom vb pek çok secenek var ...bu programdan olacağını düşüberek hepsini disabled yaptım ama bir şey değişmedi hatta yazılımı kaldırdım yine bir şey değişmedi....

nette de epey şikayet var touchpad konusunda:

http://www.youtube.com/watch?v=y79H00oicFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmezim -- 2 Ekim 2011; 15:04:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmezim

quote:

Touch pad ayarlarını kontrol ettin mi saatin yanındaki simgeden?O kısıma büyültme küçültme gibi fonksiyon eklenebiliyo belki o aktiftir.Benim de ara sıra touchpad ağırlaşıyor istediğim yere gitmiyor tıklamıyor falan reset atınca düzeliyor.

evet alps driver yuklenince orada touchpad simgesi beliriyor ve tekli parmak çoklu parmak zoom vb pek çok secenek var ...bu programdan olacağını düşüberek hepsini disabled yaptım ama bir şey değişmedi hatta yazılımı kaldırdım yine bir şey değişmedi....

nette de epey şikayet var touchpad konusunda:

http://www.youtube.com/watch?v=y79H00oicFE

Aynı sorun bende de var videodaki fakat 5-10 dk sonra kendiliğinden geçiyor.

• ürünü aldım ve ubuntu ile xp kurdum
    ubuntuda herhangibir sorun yok ama windows xp ye driver bulmak işlence oldu
    piyasada nekadar driver pack varsa indirdim ve driver ları kurdum ama malesef ekran kartının driver ını kuramadım
    google ye gt525m xp driver yazıyorum sonuç alamıyorum
    kendi sitesinde bile xp driver yok
  • Bende Dell N5110 b41h43 var Home Preminum a çevirdim ama wirelessi bir türlü yükleyemedim. Wirelessi kapatıp açınca USB AYGIT TANINAMADI yazıyor.Tekrar aktif etmek için bilgisayarı tekrar başlatmak gerekiyor. Ve en sonunda driver hatası yüzünden mavi ekran çıktı ve windows başlatılamadı. Onarma modülü çıktıktan sonra da wirelessin driveri yüklenmedenki tarihe sistem geri geldi. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Hangi driveri kullanmalıyım Dell'in sitesi çok karışık. Bir sürü network driveri sunuyor. İşletim sistemini değiştiren arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
  • vodoo driverpack indirip dene.
    ben oyle yaptım ve bütün driver ları kurdum ama benimde hala sorunlarım var.
    driver lar uyumlu ama problemli.
    ses ve ekran kartı setup lazım bulamadım hala.
    driver genies ilede driver taratabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.