Şimdi Ara

Dell n5010 (15R) Kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dartanyanx

quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Ama şöyle bi sorun var: inceleme için bi 4 gün beklemeniz lazım.

Ben ürünü aldım ama ısmarlama usülü aldırdım bi arkadaşıma. Ismarlama usulü aldım çünkü amasyada bu ürünler biraz pahalı gidiyo.

Söz, laptopum elime geçer geçmez iyi bi inceleme yapacağım burada.

Kardeş ben aldım güzel bilgisayar.

evet bende aldım süper bisi :D
  • ttnet üzerinden alan arkadaşlar alırken fatura verildimi yoksa sözleşme fatura yerinemi geçiyor tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer64

quote:

Orijinalden alıntı: dartanyanx

quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Ama şöyle bi sorun var: inceleme için bi 4 gün beklemeniz lazım.

Ben ürünü aldım ama ısmarlama usülü aldırdım bi arkadaşıma. Ismarlama usulü aldım çünkü amasyada bu ürünler biraz pahalı gidiyo.

Söz, laptopum elime geçer geçmez iyi bi inceleme yapacağım burada.

Kardeş ben aldım güzel bilgisayar.

evet bende aldım süper bisi :D

Ustam...öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Bende aynı seriden ve TTnet kampanyasından almak istiyorum ama kafama şöyle bir soru takıldı.acaba Laptopun HDMI çıkışını LCD Tv nin HDMI portuna bağladığımızda Bilgisayarda oynatılan bir filmin görüntü+ses aynı anda verirmi onu merak ediyorum.Çünkü Daha evvel kullanmış olduğum Sony vaio Laptobumu LCD ye VGA porttan bağlamak zorunda kaldığımdn sadece Görüntü alabiliyor ses alamıyordum.Bu laptopta ses ve görüntüyü aynı anda HDMI bağlantı ile alabilirmiyim.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manager1 -- 6 Ekim 2010; 16:02:07 >

• VGA çıkışı ile sadece görüntü alırsınız tabii ki. HDMI ile hem görüntü hem ses alırsınız.
  • Lütfen YARDIM..... laptop çok geç açılıyor HDD SORUN mu var acaba

bilgisayar açılırken enaz 3 dakikada açılıyor hdd ışığı sürekli yanıyor açılana kadar menü geldikten sonra ses geliyor korkum hdd sorun olması

daha önce bir konu açtım ama kesin bir bilgi alamadım
    teknik servise göndereyimmi? ne dersniz
    http://www.frmtr.com/windows-7/40500...l#post38222522

bu da 2. konu

http://www.frmtr.com/bilgisayar-guve...l#post38243362

sıfır laptop LAPTOP UN ÖZELLİKLERİ

rün Kodu : 4.117.123999
    Marka : DELL
    Hediye Paketi Olabilir : Evet
    İşlemci Tipi : Intel Core i5
    Işlemci : 480M
    İşlemci Hızı : 2.66 GHz Turbo Boost 2.93 GHz
    Işlemci Fsb : Yeni İşlemcilerde Yoktur
    Işlemci Cache : 3MB L3
    Bellek (Ram) : 4 Gb
    Bellek Tipi : DDR3
    Maximum Bellek : 8 Gb
    Bellek Hızı : 1333 MHz
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Kartı : Ati Mobility Radeon HD5650
    Ekran Kartı Hafızası : 1 GB Harici
    Ekran Çözünürlüğü Max. : 1366 x 768
    Disk Kapasitesi : 320 Gb
    Disk Kapasitesi Aralığı : 250 GB ve 320 GB Arası
    Sabit Disk Hızı : 5400 Rpm
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic
    Bluetooth : Var
    HDMI : Var
    Dahili Kamera : Var
    Numerik Klavye : Var
    Optik Sürücü : DVD Super Multi Sürücü
    Wireless : Wireless 802.11b/g/n
    Usb Sayısı : 3 Adet USB 2.0
    Ethernet : 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
    Ekran Boyutu Aralığı (inç) : 15 Civarı
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Yüz Tanıma : Yok
    Pil Süresi : 6 Hücreli
    Ağırlık : 2.49 Kg
    Garanti : 24 Ay
    Hediye :
    İşlemci Hızı Aralığı (GHz) : 2.50 ve Daha Yüksek
    Ekran Kartı : 1 GB Harici

daha önce açmış oldugum konu linki sonuc alamadım
    http://www.frmtr.com/windows-ve-diger-isletim-sistemleri/4052629-lutfen-yardim-laptop-cok-gec-aciliyor-hdd-sorun-mu-var-acaba.html
    format attım 64 bit 7 ultimate kurdum daha beterdi açtıktan sonra da biraz kasma var ama yinede iyi sayılır bilemiyorum ki normalde hız nasıl daha önce hiç laptop kullanmadığım için servise de ulaşamıyorum bi numara verdiler 0811... bilmem kaç kaç malatyadayım dell için bir servis numarası da bulamdım lütfen yardımcı olurmusunuz

• öncelikle herkese merhabalar diliyorum bugün büyük bir sorunla karşı karşıya kaldım yardımlarınızı bekliyorum.sorunum şöyle dell inspiron 5010 i3 işlemcili makinem var bugün formatladım driverlarını güncel olarak yükleyeyim dedim ve sitesinden indirdim hepsini içerisinde bios güncellemesinide indirmişim ve farkında olmadan tıklamış bulundum a7 olan bios versiyonu oldu a13 herşey iyi güzel ama fan çıldırdı pc boşta hiç işlem yapmasam bile fan yüksek hızda dönüyor daha önce böyle bir sorunum yoktu.daha eski olan a7 bios versiyonuna nasıl dönerim çok acil yardım bekliyorum a7 bios dosyasını indirdim ancak şuanki bios versiyonu a13 yani üst vers. olduğu için a7 yi kabul etmiyor doğal olarak bunu nasıl geri yüklerim çıldırtıcı bir ses özellikle gece dayanılmıyor:S:S:S

• Benim de dell n5010 ( i5 , hd5650 , 320 gb , 4 gb ram h48n43)

normal internet gezintisinde islemcinin sıcaklıgı 55 derecelerde olurken ekran kartı 60 dereceye cıkıyor aynı sekilde anakartta 60 derece oluyor Ayrıca bazen islemci de 60 derecelere cıktıgı oluyor sizce bu değerler normal mi ???

servisi aramalımıyım ?????

insanın bu özellikleri görüp böyle sorunlarla karsılasması cok sinir bozucu daha aleti alalı 3 gün oldu sorunlardan gecilmiyor

Ayrıca dün oyun denemeye kalktım benim 4.5 senelik masaüstünün açtığı bir oyunu laptopta denemeye kalktım ekran kartı sıcaklığı 82 dereceyi gördü anakar islemci 70-75lerde dolaşıyor.

i5 işlemcili hd5650 ekran kartı olan bir makineden böyle performans olunca insanın sinirleri bozuluyor

Acil cevaplarınızı bekliyorum Çok teşekkürler

• arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var...
    laptobumdan herhangi bir video sitesine girdiğim zaman videonun boyunu tam ekran yapınca ekran saçma saçma renkler alıyor
    ama küçülttüğüm zaman bir şey yok bunu neden yapabilir ve genellikle bazı oyunları açtığımda mavi ekran geliyor
    laptop yeniden başlatılıyor bu neden olabilir şimdiden teşekkürler
  • video izlerken ekranın yeşilli grili garip bir renk alması çoğunlukla codec bileşenlerine bağlı olur codec pack gibi bir program ile iştetim sistemine uygun olarak kurarsan sorununun çözüleceğine inanıyorum.oyuna girdiğindede mavi ekran vermesi ekran kartı sürücüsünden kaynaklanabileceği düşüncesindeyim ilk işlem olarak iyi bir virüs programıyla taratıp ekran kartı sürücüsünü güncellersen ve düzgün bir codec programı kurarsan sorunun çözülecektir.eğer ki format atabilme durumun varsa bu kadar uğraşma sistemi tekrar kur düzelecektir.ancak hangi oyunda mavi ekran veriyor.her oyunda mı yoksa belirli bir oyun varsa onda mı bir çok neden daha olabilir biraz daha açık yazsaydınız daha iyi yardımcı olabilirdim şimdilik size kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mute_danger -- 2 Ağustos 2011; 23:55:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.