Şimdi Ara

dell n4030

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dell n4030 core i 3 işlemcili media markt da 899 tl yazıyor.kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa memnun olurum.Sizce bu fiyata bu laptop uygun mudur?cevaplar için teşekkürler



  • merhaba,

    dün media markttan bu cihazı aldım. Bu mesajıda yeni Dell'imle yazıyorum. Aslında media markta asus netbook almaya gitmiştim. Asus 1201 modeli cok şık ve işimi görecek bir modeldi. Ancak Dell ile asus arasındaki 50tl lik fiyat farkını gorunce bu kadar para verip netbook alacagıma Dell alayım dedim netbook yerine aynı fiyata sağlam bi laptop aldım. Media marktaki kampanyada ilk gün 100 adet öğlene kadar satılmıs şansıma 2.gun bir parti daha gelmiş.

    Cihazın windows performans notu 5,0 ben masaüstü pcim de bu oranı goremedim. Cihazın kasası oldukça sağlam görünüyor. İşlemci i3 ve 2 gb ram fazlasıyla bana yeter. Bu fiyata bu konfigürasyon ve Dell super bir fırsat bence. Oyun oynamayacaksanız ki minimum veya ortalama konfigurasyonda oyunda oynayabilirsiniz, email kontrolu, internette gezinti ve iş için kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Cihazın Bluetooth ve sd kart okuyucusu var bu arada. birde media markt sadece worldcarda 10 taksit yapıyor. Bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdals -- 7 Kasım 2010; 10:49:34 >




  • Öncellikle cevabınız için teşekkür ederim.Dün media markta uğradım dell i almaya yalnız 599 tl lik lenovo yu görünce biraz karasız kaldım.Sadece ofis ve film için kullanacam acaba aralarında çok büyük fark var mıdır?
  • aralarında pek fark yok. p320 işlemcili, hd 4250 li bir notebook da işini görür. kasası ve ekranı hoşuna gittiyse al hiç düşünme. bu arada hangi mediamarkt da gördün,
  • cevap için teşekkürler .Bursa nilüfer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.