Şimdi Ara

Dell Media Direct. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sersiler

Bilgisayarınızın modeli neyse ona uygun olan mediadirecti kurmanız lazım yoksa çalışmıyor...

Alıntıları Göster
    ben geçenlerde vistayı formatladım. hdd yi kafama göre böldüm.
    recovery bölümü sildim.
    C: 50 gb geri kalan D.

sonra media direct tuşuna bastım. açılır gibi yaptı ve alttaki fotodaki hatayı verdi.
    FOTO

halbuki ben media direct kısmına hiç dokunmamıştım.
    neyse sonra Seopast arkadaş media direct cd sini vista çalışırken tak dedi ve takıp programı yeniden kurdum.
    şu an sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin07 -- 2 Ekim 2008; 21:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

arkadaşlar ben daha önce vista kurmak icin bilgisayarı formatlamışdım ama bu bölümleleri formattan önce yedekledim ve sonra tekrar kurdum ve vista yüklü iken calısır haldeydi ama servisdekiler vista ve linuxda dmd tusu calısmaz diyorlar. ama eisa yapılandırması ve recovery icin ayrılan alanların 2 side varsa dmd tusu aktif oluyor. aslında bu alanları şekillendirmek cok kolay ama servisin gönderdigi cd ile bu işlem ölüm oluyor ve cok az kisi bunu basarıyor. ben imaj alma programı ile bu alanların imajını almışdım format atıp vistayı kurunca harddiskde bu alanları ayırıp sonra tekrar imajı yukledim ve vista yuklu iken anda o alanlar ilk haldeki gibi ancak bilgisayar yönetiminden görünüyor fakat bilgisayar kapalı iken tus calısıyordu. kısascası servisin gönderdigi cd ile ugrasmakdansa yakın bir tanıdıkda aynı model varsa imaj alıp halledin servisle filan ugrasmayın cunku ordakilerin cogu eminim bizlerden cok az sey biliyor cunku ben harddiskimi c ve d seklinde bölümlemek için götürdüm ve bana eger bölümlersek recovery kullanamazsın ve dmd tusu işlevini yitirir diye konusup durdular ben recovery silmeden bölmeniz lazım dedim adam bu imkansız olmaz diye nutuk cekmişdi, sonucda ben harddiskimi c, d ve e olarak 3 e ayırdım hem imaj hemde dmd tusu calışır durumda
    quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

..., sonucda ben harddiskimi c, d ve e olarak 3 e ayırdım hem imaj hemde dmd tusu calışır durumda

hocam özetle "hdd yi üçe böldüm + recovery de duruyor çalışıyor" demişsin.
    ben hdd yi C ve D olarak ayırınca Dyi birincil olarak yapamadığından mecbur recovery bölümünü sildim.
    önce silmemiştim C ve D yapmıştım ama kurulum bitip bakınca gördümki HDD sadece C ve recovery bölümünden oluşuyor. 180gb küsür kayıptı.

nasıl yaptınız detaylı alabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: metin07

quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

..., sonucda ben harddiskimi c, d ve e olarak 3 e ayırdım hem imaj hemde dmd tusu calışır durumda

hocam özetle "hdd yi üçe böldüm + recovery de duruyor çalışıyor" demişsin.
    ben hdd yi C ve D olarak ayırınca Dyi birincil olarak yapamadığından mecbur recovery bölümünü sildim.
    önce silmemiştim C ve D yapmıştım ama kurulum bitip bakınca gördümki HDD sadece C ve recovery bölümünden oluşuyor. 180gb küsür kayıptı.

nasıl yaptınız detaylı alabilir miyiz?

Alıntıları Göster
    Recovery cd niz varsa onunla kurulum yapın hdd yine eski haline dönecek

• quote:

Recovery cd niz varsa onunla kurulum yapın hdd yine eski haline dönecek

Alıntıları Göster
    Resimdeki hata,

Bu sistem, Yeniden kurulm DVD niz tarafından desteklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLLmaster

Resimdeki hata,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeLLmaster

Resimdeki hata,

Cihazımıza uygun media direct dvd sini nasıl bulabiliriz bir fikriniz varmı? Örneğin bendeki inspiron 630m yada m140.
  • quote:

quote:

Resimdeki hata,

Cihazımıza uygun media direct dvd sini nasıl bulabiliriz bir fikriniz varmı? Örneğin bendeki inspiron 630m yada m140.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sersiler

quote:

Resimdeki hata,

Modelinize uygun MediaDirect versiyonunuz 2.0' dır. Cihazınızı satın aldığınız distribitör ile görüşün ve bu talebinizi belirtin, size yardımcı olacaklardır. Size doğru versiyonu temin etmeleri açısından kendilerine şu bilgiyide verebilirsiniz ;

ihtiyacınız olan MediaDirect 2.0 yazılımının dell parça numarası yani dp/n numarası ; DH371 'dir..

Bilgilerinize...

• quote:

quote:

quote:

Resimdeki hata,

Modelinize uygun MediaDirect versiyonunuz 2.0' dır. Cihazınızı satın aldığınız distribitör ile görüşün ve bu talebinizi belirtin, size yardımcı olacaklardır. Size doğru versiyonu temin etmeleri açısından kendilerine şu bilgiyide verebilirsiniz ;

ihtiyacınız olan MediaDirect 2.0 yazılımının dell parça numarası yani dp/n numarası ; DH371 'dir..

Bilgilerinize...

Alıntıları Göster
    Benim bilgisayarım infronic garantili sağolsunlar iki defa aradım birincisi recovery dvd diğeride media direct dvd si içindi her iki dvd yide kısa zamanda bana ulaştırdılar ama bu dvd ile kurulum yapmaya çalıştığım zaman ilk mesajdaki uyarıyı alıyorum.Hata nerde sizce?

Bendeki dvd nin içeriği aşağıdaki şekilde dvd ismi media direct 3 galiba bana yanlış dvd yolladılar.

Dell Media Direct.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersiler -- 8 Ekim 2008; 18:35:02 >

• quote:

quote:

quote:

Resimdeki hata,

Bilgilerinize...

Alıntıları Göster
    Infronic in size gönderdiği media direct cd sinin üzerindeki parça numarasını öğrenebilir miyim? P/N den sonraki 5 haneyi.

• quote:

Infronic in size gönderdiği media direct cd sinin üzerindeki parça numarasını öğrenebilir miyim? P/N den sonraki 5 haneyi.

Alıntıları Göster
    Media direct dvd si orjinal in kopyası galiba üzerinde herhangi bir numara yok,bildiğimiz boş dvd ye kopya yapılmış anlayacağınız.
  • quote:

Alıntıları Göster
    size lazım olacak olan link budur:

http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/en/document?docid=041031D196A7CAC0E0401E0A551752CE&c=us&l=en&s=gen

ikinci olarak, dell media direct için oluşturmuş olduğunuz partitonu formatlamayacaksınız. formatsız bir haldeyken, windows xp' yi herşeyiyle (board ve donanım driver' ları ile birlikte) kurduktan sonra dell media direct cd' nizi takacaksınız. işlem tamamlanacak. elinizde dell media direct cd' si yoksa dell' in sitesinden modeline uygun dell media direct sürümünü indirip, xp üzerinden kurulumu başlatmanız da yeterli. ayrıca unutmayın, xp üzerinden de dell media direct kullanımını sağlayan program var. bunu da kurduğunuzda, windows üzerinden dell media direct kullanılabilir. velhasıl, elinizde illa ki dell media direct cd' sinin bulunması gerekmiyor. iki ayrı program yani..

bu resimden benden olsun..

Dell Media Direct.

eklemeyi unuttum ikinci edit: vista kuracaksanız, dell media direct kurulu bölüme dokunmayın sakın. bu bölüme dokunmaz ve sadece windows kurulu partition ile oynarsanız, kasa üzerindeki dell media direct tuşunuz da çalışır halde kalır.

afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 8 Ekim 2008; 22:11:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

size lazım olacak olan link budur:

http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/en/document?docid=041031D196A7CAC0E0401E0A551752CE&c=us&l=en&s=gen

ikinci olarak, dell media direct için oluşturmuş olduğunuz partitonu formatlamayacaksınız. formatsız bir haldeyken, windows xp' yi herşeyiyle (board ve donanım driver' ları ile birlikte) kurduktan sonra dell media direct cd' nizi takacaksınız. işlem tamamlanacak. elinizde dell media direct cd' si yoksa dell' in sitesinden modeline uygun dell media direct sürümünü indirip, xp üzerinden kurulumu başlatmanız da yeterli. ayrıca unutmayın, xp üzerinden de dell media direct kullanımını sağlayan program var. bunu da kurduğunuzda, windows üzerinden dell media direct kullanılabilir. velhasıl, elinizde illa ki dell media direct cd' sinin bulunması gerekmiyor. iki ayrı program yani..

bu resimden benden olsun..

Dell Media Direct.

eklemeyi unuttum ikinci edit: vista kuracaksanız, dell media direct kurulu bölüme dokunmayın sakın. bu bölüme dokunmaz ve sadece windows kurulu partition ile oynarsanız, kasa üzerindeki dell media direct tuşunuz da çalışır halde kalır.

afiyet olsun.

Alıntıları Göster
    Uzun uzun aramama karşın media direct 2.0 ı bulamadım zamanında bir yerden bulmuştum ama oda sadece programdı yani diğer dvd içerikleri yoktu o yüzden bir işime yaramadı.

• quote:

Uzun uzun aramama karşın media direct 2.0 ı bulamadım zamanında bir yerden bulmuştum ama oda sadece programdı yani diğer dvd içerikleri yoktu o yüzden bir işime yaramadı.

Alıntıları Göster
    Dell inspiron 630m.Arkadaşlar modelini yazdığım cihazımın DMD dosyasını bir hata sonucu silmiştim.bır arkadaşım tekrar yükledi,ama kafam karıştı bidiğim kadarı ile DMD tuşuna bastığımız zaman,DMD menüsü windows açılmadan direk çıkıyor'du sonra bu menüyü kullanıyorduk,ama şimdi tamam DMD menüsü çıkıyor ama hemen windows çıkıyor sonra DMD çıkıyor.Lütfen bu konuda yetkin bir Arkadaşımız şu lanet DMD nin işleyişini bize tam açıklarsa çok sevinirim.Sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: umcor81

Dell inspiron 630m.Arkadaşlar modelini yazdığım cihazımın DMD dosyasını bir hata sonucu silmiştim.bır arkadaşım tekrar yükledi,ama kafam karıştı bidiğim kadarı ile DMD tuşuna bastığımız zaman,DMD menüsü windows açılmadan direk çıkıyor'du sonra bu menüyü kullanıyorduk,ama şimdi tamam DMD menüsü çıkıyor ama hemen windows çıkıyor sonra DMD çıkıyor.Lütfen bu konuda yetkin bir Arkadaşımız şu lanet DMD nin işleyişini bize tam açıklarsa çok sevinirim.Sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    Aynı model bilgisayardan bendede var ama media direct dvd im yok,yukarıda kurulumun nasıl olacağını anlattım eğer sizde orjinal media direct dvdsi yada cdsi varsa kurulumu yapabilirsiniz.

Son olarak sizden ricam dmd cd niz varsa bir yere upload yapabilirmisiniz? Ne zamandan bu yana arıyorum ama bulamadım malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersiler -- 23 Ekim 2008; 14:26:30 >

• quote:

Aynı model bilgisayardan bendede var ama media direct dvd im yok,yukarıda kurulumun nasıl olacağını anlattım eğer sizde orjinal media direct dvdsi yada cdsi varsa kurulumu yapabilirsiniz.

Son olarak sizden ricam dmd cd niz varsa bir yere upload yapabilirmisiniz? Ne zamandan bu yana arıyorum ama bulamadım malesef

Alıntıları Göster
    Dell İnspiron 1525 kullanıcısıyım.Bilgisayarım kapalıyken bastığım Dell Media Direct tuşuyla beraber ekran açılmakta fakat dmd yazısı sonrası ekran kararmakta yani yüklenmemekte.Bir dvd taktığımda sadece sesi gelmekte ama görüntü yok.Bilgisayarım açıkken kullandığımda bir problem yok.Update de yapmama rağmen sorun çözülmedi.Servis format atmamıı önerdi.Ancak bu en son seçenek olmalı.Forumda bir yerde okumuştum,dmd yükleme cdsi tekrar yüklendiğinde sorunun çözüldüğünden bahsetmişti bir arkadaş.Bu konuda yardımcıolabilecek varmı acaba?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

dellmaster bisi sorcam

benim notebook studio 1535 mediadirect olayı var demi ?
    2 ncisi basıyorum tusa pc kapalıyken acılır gibi oluor windows a gecior
    3 ustunde gelen vista ile ilk actıgımdada mediadirect bolumu yoktu su anda yok e-isa bolumu hep vardı ve dokunmadım duruyor
    4 bana verilen cd ler webcam drivers ve recovery birde mediadirect ama 77mb lık cd dvd diel normal bir windows media player kurar gibi kuruluyor.tmm calısıyorda ama boot ta calısmıyor !

simdi dvd indirdim netten dmd ama xps serileri icin cıktı !

abicim bu nası is ya nası yapcas bunu simdi ? tmm ustte bircok anlatım var ama benim laptop geldi geleli medidirect part.yok !

• quote:

Orijinalden alıntı: sys64

quote:

dellmaster bisi sorcam

benim notebook studio 1535 mediadirect olayı var demi ?
    2 ncisi basıyorum tusa pc kapalıyken acılır gibi oluor windows a gecior
    3 ustunde gelen vista ile ilk actıgımdada mediadirect bolumu yoktu su anda yok e-isa bolumu hep vardı ve dokunmadım duruyor
    4 bana verilen cd ler webcam drivers ve recovery birde mediadirect ama 77mb lık cd dvd diel normal bir windows media player kurar gibi kuruluyor.tmm calısıyorda ama boot ta calısmıyor !

simdi dvd indirdim netten dmd ama xps serileri icin cıktı !

abicim bu nası is ya nası yapcas bunu simdi ? tmm ustte bircok anlatım var ama benim laptop geldi geleli medidirect part.yok !

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikli olarak siz verilen Media Direct DVD si ile diskinizin partition larını ayarlamanız gerekmektedir. Bu işlem bittikten sonra sizden işletim sisteminin CDsini isteyecektir. ekranda " when you ready strike a key" yazısını yani hazır olunca bir tuşa bas yazısını göreceksiniz. İşletim sistem Cd sini takıp bir tuşa bastığınızda cihaz yeniden başlayarak işletim sistemini kuracaktır. İşletim sistemi açılır açılmaz tekrar Nedia Direct DVD sini takarak ayarlarınızı yapabilirsiniz... Kolay gelsin...

Not : İşletim sistemi yüklenirken en başta partition ları gösterir orada zaten Media Direct diski görünecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikcanx -- 19 Ocak 2009; 9:01:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikcanx

Arkadaşlar öncelikli olarak siz verilen Media Direct DVD si ile diskinizin partition larını ayarlamanız gerekmektedir. Bu işlem bittikten sonra sizden işletim sisteminin CDsini isteyecektir. ekranda " when you ready strike a key" yazısını yani hazır olunca bir tuşa bas yazısını göreceksiniz. İşletim sistem Cd sini takıp bir tuşa bastığınızda cihaz yeniden başlayarak işletim sistemini kuracaktır. İşletim sistemi açılır açılmaz tekrar Nedia Direct DVD sini takarak ayarlarınızı yapabilirsiniz... Kolay gelsin...

Not : İşletim sistemi yüklenirken en başta partition ları gösterir orada zaten Media Direct diski görünecektir.

Alıntıları Göster
    o sorun bendede var...format atmadan önce dell media direct bölümü bendede gözükmüyordu.bilgisayarı açmadan film izleneceğinide biliyordum ama fazla sallamamıştım.programı silip yeniden yükleyemeyince kıymete bindi ama cok sinirlendim yapamadım diye teknik serviside aradım cd'nizde hata var dedi.bende kızdım uğraşmıyorum artık.belki birgün deLLmaster nickli arkadaşa götürürüm pc mi :) bu arada Next Business Day'dan sonra birde inforanic garanti mi cıktı? o ne kine bi anlatıverin şu kardeşinize be yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness-slma

o sorun bendede var...format atmadan önce dell media direct bölümü bendede gözükmüyordu.bilgisayarı açmadan film izleneceğinide biliyordum ama fazla sallamamıştım.programı silip yeniden yükleyemeyince kıymete bindi ama cok sinirlendim yapamadım diye teknik serviside aradım cd'nizde hata var dedi.bende kızdım uğraşmıyorum artık.belki birgün deLLmaster nickli arkadaşa götürürüm pc mi :) bu arada Next Business Day'dan sonra birde inforanic garanti mi cıktı? o ne kine bi anlatıverin şu kardeşinize be yaw

Alıntıları Göster
    bendede media direct var ( inspiron 6400) bilgisayarı ilk aldığımda birkere kullandım birdaha da kullanmadım, zaten öyle önemli birşey de değil, format atarken kökünü sildim hiç de gereksinim duymuyorum ,neden bu kadar ilgi çekiyor anlamadım ne özelligi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunex

bendede media direct var ( inspiron 6400) bilgisayarı ilk aldığımda birkere kullandım birdaha da kullanmadım, zaten öyle önemli birşey de değil, format atarken kökünü sildim hiç de gereksinim duymuyorum ,neden bu kadar ilgi çekiyor anlamadım ne özelligi var?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende de xps m1210 var.
    bu özelliği hiç kullanmadım.
    makinayı aldıktan 1 yıl sonrada makinayı formatlayıp xp ve vista kurdum.
    yaklaşık 2 yıldır da bu şekilde sorunsuz çalışıyor (dmd çalışmıyor)
    benim sormak istediğim makinanın üzerindeki dnd tuşuna başka bir fonksiyon atayabilir miyiz? bu hususu deneyen/başaran oldu mu?
    ör: dnd tuşuna basınca internet explorer açılsın, vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbullum

bunlardan hangisini yükliyim netten
    Dell Media Direct i xp krulumun dan dan sonramı öncemi yükleme yapıcaz

Dell Media Direct 3.5 Full Restore DVD ISO 323kb/s 2540 MB 2008-04-14
    Dell Media Direct 3.0 Full DVD iso 240kb/s 2939 MB 2007-10-31

link
    http://www.fullreleases.biz/NewMembers/pre_search.php?act=search&id=7041&search=media%20direct%203%20iso

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: istanbullum

bunlardan hangisini yükliyim netten
    Dell Media Direct i xp krulumun dan dan sonramı öncemi yükleme yapıcaz

Dell Media Direct 3.5 Full Restore DVD ISO 323kb/s 2540 MB 2008-04-14
    Dell Media Direct 3.0 Full DVD iso 240kb/s 2939 MB 2007-10-31

link
    http://www.fullreleases.biz/NewMembers/pre_search.php?act=search&id=7041&search=media%20direct%203%20iso

kardeşim kusura bakma ama link ölü yaa var mı başka bi tarftan bulabileceğim bir link... benimkisi kökten yok. onu kurmak istiyorum... ilgin için teşekkür ederim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.