Merhaba! Saygıdeğer kardeşlerim, abilerim ve ablalarım. Sizden bir konu hakkında görünüşünüzü alacaktım. Bir DELL marka dizüstü laptop bilgisayar var. Bu bilgisayarı hem oyun hem sosyal medya içerik üretmek için kullanacağım. Bu linkte ki ürün sizce nasıl? Işimi görür mü? Fiyatı 15.999 TL olduğu için uygun gördüm. Diğer bilgisayarlarla karşılaştırdım, özellikleri farklı olan da var ve fiyatı farklı olan da var. Bence bu bilgisayar bana göre sanki iyi gibi geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-23 -- 17 Temmuz 2022; 17:25:9 > |
'DELL' Marka Dizüstü Laptop Bilgisayar

-
-
Fiyat en düşük 19490 TL olmuş.
Biz bu bilgisayara 15999 TL + kargo ücreti olan 19 TL filan ödedik.
Hata yapmadık umarım PC özelliklerini göz önünde bulundurarak alma konusunda.
-
Aynı fiyat bandında daha güncel sistem olarak özellikle bu sene çok iyi olan 12.nesil intel işlemcili laptoplar var. Intel core i5-12500H ve DDR5 ram gibi avantajları olan HP Victus mevcut https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1047nt-intel-core-i5-12500h-8gb-ddr5-512gb-ssd-rtx3050ti-16-1-fhd-144hz-freedos-tasinabilir-bilgisayar-68p32ea-p-HBCV00001X8QTT?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
-
Merhaba! Saygıdeğer arkadaşımız, yorumunuz için teşekkür ederim.
12. nesil olan Intel işlemcileri bende düşünmüştüm sizin gibi.
Lakin bu arada bana Intel Core i5 olan işlemciler düşük geldiğini de düşündüm diyebilirim.
Abimde i7 tavsiye ettiği için ben fiyat konusunda bu bilgisayarı alma konusunda kararımı vererek sipariş verdirdim babama.
Yine de çok teşekkür ederim.
Sizlere sadece iyi mi bu bilgisayar özellikleri diye bir sorayım istedim. Allah'a emanet olun. Saygılarımla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-23 -- 17 Temmuz 2022; 17:26:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X