Şimdi Ara

DELL Latitude D500 pil şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DELL Latitude D500 marka laptopumu kullanmaya başlayalı yaklaşık 4 sene oluyor. Geçen sene, bulunduğum yerde voltaj sorunu yaşandığı için bilgisayarımın besleme sistemi yandı ve yenisi ile değiştirdim. Bilgisayarı En son iki gün önce kullandım ve pil yaklaşık 3-4 saat idare ediyordu ama bugün açtığımda pilin şarj olmadığını gördüm. Ayrıca bilgisayar ilk açıldığında şarj ışığı kırmızı yanıp sönüyor, sonra yeşile (şarj modu) dönüyor ama şarj etmiyor. Acaba sorun pilden mi kaynaklanıyor, yoksa yine besleme sistemiyle ilgili bir sorunum mu var?

• aynı durum benim de yaklaşık 4 yıldır kullandığım d 500 de var şu anda. geçen aylarda besleme kablosunun tam bilgisayara giren ucu sıyrılmıştı.haliyle kablonun oynamasıyla temassızlık yapıyodu.bende dikkat etmem ve sorunu çözmem gerekirken yapmadım ve en sonunda akım gide gele bataryayı bozdu. bende de ışık aynı şeklide yanıp sönüyo ve şarj olmuyo.elektrik bağlantısı kesildiğinde bilgisayar kapanıyor. üzgünüm ama senin de batarya büyük ihtimal aynı sebebten ölmüş.
  • BENİM DELL LATİTUDE D505 CD ROM VYA ONA BENZE R BİŞEY LAZIM ACİL OLARAK NERDEN BUL BİLİRİM ACABA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N82 Pil Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.