Şimdi Ara

Dell Laptopum Sürekli İnterneti Kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dell Vostro laptop aldım birkaç ay önce. Sorunsuz kullanıyordum ama birkaç seferdir kablosuz internet sürekli kendi kendine kopuyor. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor ya da ağ bağlantı sorunu çözme aracını kullanınca düzeliyor. Evdeki diğer cihazlarda hiç böyle kopma olmuyor yani sorun modemde değil. Sizce neden oluyordur böyle bir şey? Garantilik bir şey mi? (Bir de ek soru: içini açıp ram'i yükseltmiştim, garanti gider mi?)

• quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

Arkadaşlar Dell Vostro laptop aldım birkaç ay önce. Sorunsuz kullanıyordum ama birkaç seferdir kablosuz internet sürekli kendi kendine kopuyor. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor ya da ağ bağlantı sorunu çözme aracını kullanınca düzeliyor. Evdeki diğer cihazlarda hiç böyle kopma olmuyor yani sorun modemde değil. Sizce neden oluyordur böyle bir şey? Garantilik bir şey mi? (Bir de ek soru: içini açıp ram'i yükseltmiştim, garanti gider mi?)

wreless yazımını bir güncellemeyi dene birde ram yüksltmek şöyle alt kısmında etiket yoksa rem arttırabiliyorsun garanti dışı kalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop WİFİ AZ ÇEKİYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.