Şimdi Ara

DELL LAPTOP KULLANICILARI BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU <'DELL'İLER DERNEĞİ> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.282
Cevap
8
Favori
709.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de dün aldım. bilgisayarım bügün geliyor. konttan aldım bakalım ultrasharp olayı neymiş
  • ben bu akşam almaya karar verdim arkadaşlar.kozyatağı karfur bimeks den alcam. akırken neye dikkat etmek gerekir ? ölü piksel olayını filan alırken nası kontrol edebilriz ?
  • ilk Öncelikle hayırlı olsun..ürün hakkındaki yorumları yazarsan çok sevinirim bende bu ürünü aldım alıcak gibiyim şimdiden teşekkür ederim.
  • Eğer bimeksten alıyorsan merak edicek birşy yok demektir,olsa bile Müşteri memnuniyeti üst düzeyde olan bir Firma.ama oradaki Dellin bataryası 6 cell sadece bu bir eksi taraf başkada eksisi yok,şimdiden hayırlı olsun arkadaşım
  • ben Bimeksten almayı düşünüyorum bide bu 100 YTL hediye çekinin olması ayrı bir olay tabiki..ama MAvi Bilgisayarda bataryası 9 cell ve ebatlarıda küçük ve yaklaşık 150 gr daha hafif buneden oluyor bende bunu anlamadım...
    Boyutlar:
    356.0 x 265.5 x 38.7mm 2.9kg bu MaviBilgisayarın bide batarya 9 Cell
    Boyutlar:
    G:360 x D:270 x Y:39 mm; 3.06kg buda Pcdeponun ürünü..Bimeks Bu ürünle aynı ebatları içeriyor.
  • Az önce Dell 6000'i yakından inceledim. Almak için gitmiştim ama ürünü görünce vazgeçtim. Sadece dışına baktım; malzemesi Asus'la, HP ile falan karşılaştırınca çok kalitesiz geldi. Hatta Datron bile daha iyi... Ekranın altta bittiği yer çıkıntılı ve oynuyor. Başka bir kutu açtırdım, o da öyle... Kapağını kapattığınızda ve elinizle üzerine köşesinden hafif bastırdığınızda yine tıkır tıkır oynuyor. Kenarları beyaz ve göze hoş gelmiyor. Şimdiki bir çok notebook'a göre daha kalın... Multimedya düğmeleri ise şık. Ama içindeki özellikleri ile bu fiyata alınabilecek en iyi notebook gibi duruyor. Sizi soğutmak için söylemiyorum ama dış görünüşü içime sinmediği için almadım... Ooof of! Ne alacağım ben yaaaa?
  • altan , bence bu bilgilerin gerçek olması imkansız. bütün firmalar aynı ürünü farklı özellikler ekleyerek (atıp - tutarak) internetten pazarlamaya çalışıolar. forumda birçok ürün için benzer örnekleri bulabilirsin. fs1450 için gold un sitesinde 10/100/1000 bm lik dahili ethernet yazıodu mesela .demek istediğim sitelerde ne yazarsa yazsın ürünün ebatları aynıdır. ağırlıkda ufak farklar olabilir. (1*512 veya 2*256 gr bazında garklar yaratabilir) hatta 9 cell yerine 6 cell pil de olabilir. (bana göre olmaması lazım) ama ürünün ebatlarında fark olmaz.

ama burası türkiye her şeyde olabilir. haklısın iice emin olmak lazım ama özellikle internetten takip ederek çok zor.
  • arkadaşlar fs ile dell arasında tereddüte düşenlere bir tavsiye vereyim kendi çapımda.. bugüne kadar bir çok notebook kullandım. şu anda da fs kullanıyorum.. eğer sizde benim gibi ince eleyen sık dokuyan biriseniz fs in sesinin anormal bir şekilde çıktığını anlarsanı. bir çok kez bozuldu fs im , teknik servis garanti kapsamında yaptı bu iyi bir şey.. ama bir çok kez bozulması kötü bir şey... son sözüm : fujitsu siemens den sadece ütü alınır :)
  • doğru söylüyor olabilirsin tarikp burası Türkiye herşey olabilir bunlar kafa karıştırmaktan başka birşy yapmıyorlar,yok ultra sharp ekranmış yok ebatlarıymış benim bildiğim bir tane model olur herkes onun üzerinden kararını verir dedim yaa çok kafa karıştırıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: atikus

Ooof of! Ne alacağım ben yaaaa?

Acer 5024
  • quote:

Az önce Dell 6000'i yakından inceledim. Almak için gitmiştim ama ürünü görünce vazgeçtim. Sadece dışına baktım; malzemesi Asus'la, HP ile falan karşılaştırınca çok kalitesiz geldi. Hatta Datron bile daha iyi... Ekranın altta bittiği yer çıkıntılı ve oynuyor. Başka bir kutu açtırdım, o da öyle... Kapağını kapattığınızda ve elinizle üzerine köşesinden hafif bastırdığınızda yine tıkır tıkır oynuyor. Kenarları beyaz ve göze hoş gelmiyor. Şimdiki bir çok notebook'a göre daha kalın... Multimedya düğmeleri ise şık. Ama içindeki özellikleri ile bu fiyata alınabilecek en iyi notebook gibi duruyor. Sizi soğutmak için söylemiyorum ama dış görünüşü içime sinmediği için almadım... Ooof of! Ne alacağım ben yaaaa?

Arkadaşım hangi modele göre karşılaştırma yaptığını bilmiyorum ama bence kasa bence kaliteli
    kenarları beyaz olmasi eksi bir özellik olarak kaşımıza çıkıyor
    Ama şunu söyleyibilirim kasa kaliteli

• Dell inspiron 6000 hakkındaki yorumlar gerçekten ilginç kenarlarının beyaz olmasına eksi tarafı denmesi garibime gitti doğrusu yani otomobil falan almıyoruz sanırım:))

Şimdi gelelim dell inspiron 6000 (usa sirketi olduğu için buyuk ihtimal çunki servis sorunları olduğunu düşünüyorlar )almanyada tutulmuyor almanyada acer samsung sonra sony tutuluyor işin ilginç yani siemens firmasi alman malı olmasına karşı notebook ürünleri tutulmuyor ve burası gibi alman forumlarında da siemens eleştiriliyor yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi alınsa alınsa siemensin ÜTÜsü alınır:))

Kampanyasına gelince dell inspiron 6000 almanyada rekabette 949 euroya (1560 ytl yaklaşık)çekmiş fiyati ve yanında renkli yazici (bizimkiler çanta bile vermezken)...

Kısacası sonuç olarak: Dell inspiron 999 usd(artı kdv) fiyatı normal hatta ucuz hiç değil avrupa piyasasına gore ama abd deki fiyatı 789 usd dir bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 21 Aralık 2005 4:47:13 >

• quote:

Az önce Dell 6000'i yakından inceledim. Almak için gitmiştim ama ürünü görünce vazgeçtim. Sadece dışına baktım; malzemesi Asus'la, HP ile falan karşılaştırınca çok kalitesiz geldi. Hatta Datron bile daha iyi... Ekranın altta bittiği yer çıkıntılı ve oynuyor. Başka bir kutu açtırdım, o da öyle... Kapağını kapattığınızda ve elinizle üzerine köşesinden hafif bastırdığınızda yine tıkır tıkır oynuyor. Kenarları beyaz ve göze hoş gelmiyor. Şimdiki bir çok notebook'a göre daha kalın... Multimedya düğmeleri ise şık. Ama içindeki özellikleri ile bu fiyata alınabilecek en iyi notebook gibi duruyor. Sizi soğutmak için söylemiyorum ama dış görünüşü içime sinmediği için almadım... Ooof of! Ne alacağım ben yaaaa?

Arkadaşın eleştirilerine şu anda bu notebook a sahip diğer vatandaşlar ne diyor?Bana biraz abartma gibi geldi,yani koskoca dell firması datron'dan daha kötü kasa yapacak değil herhalde.
    Bir de dost ozan, 780 dolar dediğin adrese bir link verirmisin?dün ben bazı yabancı siteleri inceledim,fiyat yine 900 doların üzerinde gözüküyordu.

• Ben arkadaşa katılmıyorum (herkesin görüşne saygı duymakla beraber)
    Şu anda önümde duran kasa "kalite" diyor...

Datron Dell 'i karşılaştırmak biraz komik olur sanırım...

Kasa plastik değil+ısınma sorunu yok+fan sesi var ile yok arasında(gayet iyi) kasa dizayn olarak da şık bence
  • arkadaslar merhaba bende nette gezerken bu forumun farkına vardım ve bir dell 6000 kullanıcısı olarak hemen üye olup mesaj atmak istedim
    öncelikli olarak kasasına kalitesiz diyen arkadas adına cok üzüldüğümü belirtmek istiyorum mümkünse teknolijiden uzak dursun artık açsın teknolojinin önünü birincisi kasa söylenemeyecek derecede kaliteli kemikli kasa saglam o HP ve FS nin adi kasalarına hiç benzemiyor zaten yakın bir zamanda HP komple kasalarını degistrimek zorunda kaldı ben aldığım üründen memnunmuyum ona gelince tek eksisi harddiskin bölünememesi nedeni yaklasık 6gb bilgisayarla ilgili verini harddiskin kullanılamayan bir bölümüne kopyalanması recovery cdye gerek yok artık acılırken f11 tusuna basarsanız format atabiirsiniz üründeki ses kalitesi cok iyi ki birçok arkadas bundan bahsetmiş zaten ben eksen bilgisayardan aldım 9cell pil var üzerinde ve ultra sharp ekran haadi bide özelliklerini yazayım
    1,86GHz (533MHz FSB), 512 DDR2 ,Double Layer 8X DVD±RW , 128 MB ATI Mobility Radeon X300 ,4x USB 2.0, 1x IEEE1394, Bluetooth, S-Video, Vga, Kart okuyucu ,80 (5400 RPM)
    ben biraz fazla para verdim buna ama nedeni bana paylaşımsız işimi rahat görebilecek bir alet olmasıydı fiyat biraz yüksek tabi 1699 dolar şimdilik bu kadar

• Almanya dell sitesinde bugun dell inspiron 899 euroya dusmus fazla soze
    gerek yok
    yani ytl olarak 1.480 ytl ...Piyasa dunyada karisik sadece turkiyede
    değil turkiyedeki
    fiyat pahali gozukuyor bugun itibariyle almanyadan...

abd deki siteyi sormus bir arkadas orda daha once
    indirim vardı zaten 1.039 usd fiyattan 789 usd
    ye dusmustur site asagidadir SU AN EN PAHALI DELL TURKIYEDE....

• Almanyada dellin ve diger markalarin fiyatlarini dusurme
    sebeplerinden biri de aldi deki urun yelpazesi örnegin
    toplama notebook sektorunun oncusu aldi firmasi
    marka bilgisayarlara rakip gozukuyor..

Asagida ornek olarak verdigim linkteki ekran kalitesine dikkat ediniz
    samsung cristal ekran kullanilmis digital tv karti kullanilmis
    radyo vesaire gibi bir cok özelliklerle donatilmis multimedya notebook örnegidir..
    Panasonic dvd dual writer- ati rodeon ekran karti
    -samsung hardisk gibi markalarin en iyi oldugu ürünler
    toplanilmis ve bir notebook yaratilmis hele klavyenin ustten
    isiklandirmalı olmasi gece yazarken ilginc olabilecek bir özellik
    bizim arcelik beko vestel casper keysmartin
    topladiklarini dusunuyorum da birde
    bunlari kalite heryerden okunuyor ne yazik ki
    turkiyeye satisi yok bu notebookun
    bu toplama notebook oyle 4000 -5000 usd falan da degil 1299 euro(kdvdahil fiyat bu yani tr deki gibi vergisiz degil)
    marka notebooklarin yerini gelecek de bu tip toplama notebooklar
    alacak belki de...
    aldinin linki notebook meraklisi arkadaslara>>>>>

http://www.medion.de/flash/md96500/
    not:üstteki linktedeki flash notebook goruntulerini ve ozelliklerini incelemek için flash-versionu tikladiktan sonra bekleyiniz sonra starten e basiniz goruntuler baslayacaktir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 21 Aralık 2005 6:39:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlualper

ben de dün aldım. bilgisayarım bügün geliyor. konttan aldım bakalım ultrasharp olayı neymiş

Arkadaşım hayırlısı olsun..

Bana Pilin iç yüzünde 53 Whr mı yoksa 80 Whr mı yazdıgını soylersen sevinirim...
  • dün almaya gittim bimeks ama almadan geri geldim bende. nedense görünce içim ısınmadı birden. biraz daha beklicem. bu piyasada ne olcağı belli olmuo. zarar etmeyide göze aldım. 1-2 hfatda dah izlicem fiyatları. bu arada forumdan da ayrılmak yok tabiii
  • Pili pcdepo da 9 cell 53 Whr yazılı.Sanırım yanlış yazılmış.
    6 cell 53 veya 9 cell 80 olmalıydı.

Dün uyardım ama düzeltilmedi.Büyük ihtimalle 6 cell dir pili.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.