Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5110 B31F43 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet hwmonitorün göstermediği gpu temp i speedfan gösteriyor. Ve 10 dakika kadar magicka oynadım sıcaklıklar 65-70 civarındaydı hatta daha yukarı hiç çıkmadı bile ama fan deli gibi çalışıyordu bu sırada..

Normal kullanımda ultra sessiz olan bilgisayar, iş ekran kartını kullanmaya gelince adeta coşuyor

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

Evet hwmonitorün göstermediği gpu temp i speedfan gösteriyor. Ve 10 dakika kadar magicka oynadım sıcaklıklar 65-70 civarındaydı hatta daha yukarı hiç çıkmadı bile ama fan deli gibi çalışıyordu bu sırada..

Normal kullanımda ultra sessiz olan bilgisayar, iş ekran kartını kullanmaya gelince adeta coşuyor

Dahili fanlar yetersiz kalıyor Laptoplar için.Gerçekten kaliteli bir fanla bu sorunu da nispeten çözmek mümkün;şu an stabil durumdayken metal kısım kapalı durumundan farksız.Hatta soğuk bile denebilir.

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • Soğutucu bir fan düşünüyorum, hatta almayı düşündüğüm ürün

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

aynısından bir tanıdığımda var, birkaç gün kullanır sonuçları yazarım ancak güzel bir ürün (fiyatı biraz yüksek olsa da...)

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

Soğutucu bir fan düşünüyorum, hatta almayı düşündüğüm ürün

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

aynısından bir tanıdığımda var, birkaç gün kullanır sonuçları yazarım ancak güzel bir ürün (fiyatı biraz yüksek olsa da...)

Daha önce de belirttiğim üzere Logitech Cooling Pad N120 kullanıyorum ki yaklaşık olarak yakın bir rakama almıştım.Bu fan fa gerçekten kaliteli bir üründür fakat bildiğim kadarıyla ufak bir ses sorunu var.Bilginiz olsun isterim;

We´ll be ready when the curtain might fall...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.