Şimdi Ara

Dell inspiron n5110 Anakart Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Notebookum çok ısınıyor diye açmaya karar verdim, youtube da tutorial videosu izleyerek harfi harfine aynısını yaptım ama power tuşuna basınca ışıklar yanıyor, ekrana birşey gelmiyor ve ardından 7 tane kısa bip yapıyor (internetten araştırdıgim kadarıyla anakart problemi demekmiş)
    İçini açıp biraz daha adımlarimi gözden geçirip tekrar başlattım bu sefer de çalışıyor ama ekran yine bomboş ama fan çok çalışıyor ve hata sesi vermiyor. Ne yapmalıyım

Resimde gördüğünüz ayrı parça nereden çıktı bilmiyorum, youtube videosunda da bazıları yaşamış lcd altından çıkmış sanırım, onu napayım? Tam yanında bir çıkıntı var uyuyorlar birinde hal1 diğerinde hal2 yazıyor lego gibi takayim mi?
     Dell inspiron  n5110 Anakart Sorunu Dell inspiron  n5110 Anakart Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavabo Pompası -- 19 Ekim 2014; 12:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu silebilirsiniz hallettim
  • Lavabo Pompası kullanıcısına yanıt
    hall2 olması lazım bir yerlerde. kenarda küçük bir üçgen var dikkat ettiysen hem kart üzerindeki sokette hem parçadaki sokette. tahminime göre o iki üçgenin taktığında öpüşmesi lazım diye düşünüyorum.

edit: sorun hallolmuş.
    çözümünü yazarsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pihor -- 19 Ekim 2014; 13:49:10 >
  • Dediğinizi yapınca oldu, en altta hal1-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Dell 5520 Sarj sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.