Bildirim
Dell ınspıron n5010 2.5 ghz 500 gb 4 gb ram ikinci eli ne kadar eder
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
500-750 arası gidebilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
500 veren olursa sat -
500 e satılcak laptop olduğunu düşünmüyorum.performanslı bir laptop.1700 tl e aldım ve oyun için en güncel amd ekran kartı vardı.Bu demek olmuyor kı cok para istiyorum lakin 500 nedir -
yukarıya fiyat yazanlar kendileri almaya kalksalar 500-750 ye bataryası bitmiş klavyesi bozulmuş 4-5 yıllık bir makinayı alırlar mı acaba
yeni serisi 1100-1300 tl ye satılıyor. en son aldığım 1100 tl idi.
batarya ve klavye nin yaklaşık 200-250 tl masrafı var.
bu haliyle cihazın ederi en fazla 300 tl -
klavye en fazla 70 batarya ise 110 tldir.en azından bunları sıfır kullanıcaklar aldıkları zaman.Laptoplar çok fahiş fiyattan satılmıyor mu bu ara sıfırları ? -
oyunu açamayan laptoplar bile tarihi eser denilecek makineler bile 300 e satılabilir bence -
o makinada ve ekran kartında oynanacak oyun , artık kalmadı.ihtiyacınız yoksa satmayın , torrent makinası yapın, sabahtan akşama 7/24 film indirsin -
zaten film falan indiriyorm oyun vs.satıp masa üstüne katkı yapmayı düşünmüştüm -
Bende de aynı model var ama ederi en fazla 400 lira. 3 yıllık pc sonuçta. Aldığımızda ekran kartı baya iyiydi ama şimdi çıkanlar çok daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X