Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
61
Favori
223.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renj ve doygunluk ayarlarinin yapildigi kismi bulamadim. Yardimci olur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    erenkuqo kullanıcısına yanıt
    thelordof kullanıcısına yanıt
    Overwatch, cs go ve pubg denedim. Orjinal mi gta 5 belki o sorunludur.

Valla benim hosuma gitti o bosluk rahat oluyor yani dedigim gibi klavye yumusak rahat yazı yaziliyor ama oyun için biraz daha kalin olsa daha iyi olurdu.

Intel grafik ozelliklerinden ekrani sec ordan renk ayarlarini daha sonra parlaklik ve dolgunlugu kafana gore degistir.

• Orjinal değil. Ama oyunda sorun olsa klavye ışıksız da aynı sıkıntı olurdu herhalde. Aynı sorunu Watch Dogs ve PUBG ile yaşayanlar var. Sizinki 1060lı modelmiş zaten. Adaptör farkından dolayı sizde sorun olmuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 4 Ocak 2018; 22:37:19 >
  • driverlar konusunda yok mu tek bi program indirsek halletse aygıt yöneticisinden teker teker yapıyodum bazıları yuklenemıyo. sanırım driverlar konusunda herkes sıkıntılar yasıyo :D
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    Hocam sitesine gir orada hepsi güncel olarak var

• alperen.md kullanıcısına yanıt
    tek tek indirmek gerekiyo sanırım ilkini indirdim yükleyemedı driverbooster indirdim onla halletmeye calısıyorum suan
  • Teşekkürler ayarlari yaptim ekran daha iyi oldu fakat su şarj işi.kafami cok karistirmaya basladi sarj yuzde on iken uyari verdi cihaz sarja taktim gtâ5 oynadim biraz tekrar uyari geldi ve uyarida cihaz şarjda olmasına ragmen sarja takin diyordu. Düşük sarj oranlaeinda yapmadığını zannesiyordum ama yapiyormus malesef sanirsam adaptörun yetwrsiz kalmasi gibi bir durum var

•  Dell Inspiron 7577 - Ana Konu bu sorun neden oluyor bilen var mı ?
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    Driver konusu zor bir konu degil dell in sitesinde drivers kisminda cihaz modeliyle arama yapinca tum driverlar çıkıyor oradan indirip kurabilirsiniz.

• Sizde sarj azalma problemi bulunmuyor galiba ? Sarj aletinizin volt ve amper degerini paylaşır misiniz? Ayeica gta 5 de en yuksek ayarlarda oynamayı denediniz mi ?

• erenkuqo kullanıcısına yanıt
    %100 yapın sonra oyuna girin hocam bir de öyle deneyin
  • windowe updatelerini yaparken şöyle bı sıkıntıyla karşılastım "system process" adında bişey %40-50 cou kullanımı yapıyo ve pc ısınıyo fanlar calısıyo boştayken. nedir bu silmeli miyim sinirimi bozdu bu durum, gorev yonetıcısınden kapatınca dırek pc sakınlesıyo sesı kesılıyo soguyo

• nvidia driverında sorun yasayan var mı ? windows update ve ekran kartı driver ı kaldı halledemedım bi turlu
  • Şarj sorunu olanlar geri yollamayı düşünüyor musunuz?
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    Problemin sebebi belli olmazsa geri göndermeyi planlıyorum. Su an kafamdaki tek düşünce adaptörun yetersiz kalmasi ve sanirsam sadece gta5de yapıyor bu sorunu onu da suna bağlıyorum ekran kartini cok asiri kullanan bir oyun gta5 bilgisayar sisteminde de en fazla elektrik tüketen birim ekran kartıdır bu sebeple oyun esnasında yuksek ayarlada oynadığımız icin ekran karti asiri enerji tüketiyor ve cihaz sarj olmuyor yada full sarjda iken pilden yiyor.

Evet GTA 5'te oluyor. En azından ETS2, FM, Fortnite ve GTA 5 içinde sadece GTA'da oluyor. Klavye ışığınız açık mıydı? Ben ışıksız denediğimde 1 saatte %2 civarı doldu. Işıksız %100 denediğimde hiç şarjı azalmadı. Işık açık %100 denediğimde 20-30 dk sonra %94'e düşüyor aniden. Sonra yavaş yavaş azalmaya başlıyor. 1 saatte %3 civarı falan düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 5 Ocak 2018; 12:35:36 >
  • Selamlar. 2 gün önce hepsiburada'dan 1050ti 8 gb ramli versiyonunu aldım. Bilgisayarı masadan kucağıma falan alırken ara sıra mavi ekran verip donuyor. Ekranın açısını ayarlarken aynı şekilde mavi ekran veriyor veya direk donuyor. Buna benzer bi sorun yaşayan var mı? Dell'im hangi numarasını arayıp destek alabilirim? Alt kapağı açarsam garanti gidiyor mu ram veya harddiskler mi oynadı onları kontrol etmek gerekli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feandil -- 5 Ocak 2018; 15:28:40 >
  • Hibrit güç sisteminden dolayı mı ağır oyunlarda şarj azalıyor acaba? Dell in sitesinde öyle bir şey yazıyor

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Bugün aradim sorunun sebebini öğrenmek icin fakat malesef teknik servis de dahil okmak.uzere boyle bir durumdan haberleri yok. Gönderin bakalim.dediler.

İlginç valla

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.