Şimdi Ara

DELL Inspiron 6400 CS11 Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar Dell Inspiron 6400 CS11 laptopum var. 2 aydır girdiğim ağa (hala) şifresiz olduğu halde bugün bir türlü giremiyorum. üstelik ağın algılanmasında da yani sinyal seviyesinde de sorun yok. ama dediğim gibi bir türlü giremiyorum ve sinir bastı ne yapabilirim.. şu an daha az algılanan bir ağa bağlandım ve görüldüğü gibi çatır çatır internete giriyor. ama acil bir çözüm lazım. ne yaparım da eski ağıma girebilirim.

ayrıca son bir saatte 3 defa mavi ekran verdi. makineyi haziranda almıştım, aldığımdan beri ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.. lütfen yardım edin.

• Ya arkadaşım aynı dell bendede var cs11 1505 ve aynı wireless problemi yaşıyorum.. bende bir çözüm bulamadım ..Unutmadan bir şey sorayım sen xp mi yoksa vistamı kullanıyorsun ?Benimki vista daha önce defalarca xp kurmayı denedim bütün driverleri yüklüyorum aygıt yöneticinde bütün driverler tamam ama wirless bağlantısı olmuyor ve bu yüzden xp kullanamıyorum..Vistadada dediğin gibi 3 diş çekene bağlanmıyor ama 1 dişe hatta dişsiz çekene bile bağlanabiliyor..Ne yapacağımı bilemiyorum..Bilen birisi varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler..
  • benimki vista home premium... sorunumuz aynı kardeş..

xp kurmayı denemedim bile. vistaya devam. sonunda xp'nin yerini illaki alacak bu şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.