Şimdi Ara

DELL Inspiron 5559 S20W45C Tavsiye? (1599TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Core i5-6200U 2.3 GHz ( Turbo Boos Teknoloji ile 2.8 GHz ) 3 MB Akıllı Bellek
    -AMD Radeon R5 M335 Graphics 2GB
    -4GB DDR3 2133MHz Ram
    -500GB 5400 rpm HDD
    -Windows 10

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dell-%C4%B1nspiron-5559-s20w45c-core-i5-6200u-4gb-500gb-r5-m335-2gb-15-6-in%C3%A7-win-10-1161559.html#teknik-bilgiler

Öncelikle merhabalar,

Şu an için sitesinde 1899 lira olarak gözüküyor ama birkaç gündür takip ediyorum 1599 liraya düşüyor.

Fiyat/Özellik olarak en iyi bunu bulduğumu düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi merakla bekliyorum.

Farklı tavsiye de olabilir max 1700 liraya çıkabilirim. (Freedos da olabilir elbette ama win10 kurulumunda sıkıntı çıkarmayacak modeller olursa sevinirim.

• selam gayet güncel bir bilgisayar baktığınız model, bu fiyat aralığında da kasa kalitesi fena durmuyor. Ne yapacağınıza göre değişir ama oyun oynama planı varsa ekran kartı GT 820M, 920M düzeyindeki kartlardan çok da farklı değil. AMD ekran kartları laptoplarda bazı durumlarda Nvidia'ya göre daha sorun çıkarabiliyor.
    Bu bakımdan fiyat olarak yine 1800-1900 liralara alınan 940M'li Asus K serisinden geride kalacaktır.
    İnternetten alabilirseniz bütçenizi zorlamadan size önerebileceğim diğer bir bilgisayar Fujitsu A555G. Gittigidiyor indirimleriyle bir ara 1280 liraya kadar düşmüştü. Az kalınca ve biraz hantal bir kasası olsa da, detaylarda çok güzel özellikler sunuyordu. yine i5-5200U işlemci, AMD R7 M260 ekran kartı yanında AC Intel Wifi kartı, bolca USB 3.0 ve diğer ihtiyaç duyabileceğiniz tüm portları barındırması. Birer civata sökerek ram ve hdd kapaklarını söküp takabilmek, 2 ram slotundan birinin boşta olması. Birkaç civata daha sökerek wifi kartı ve fan kısmının değişimini yapmak size kolaylık sağlıyor. Ayrıca mat full hd ekran olması da avantaj. Beğenmediğim yanları ise touchpad ve ekran parlaklığının yüksek olmamasıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 30 Haziran 2016; 15:00:14 >

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Öyle aşırı bir oyun oynama planım yok ancak fm cs tipi oyunlar olabilir diğerlerini ps3'te oynuyorum.

Asus ile ilgili olarak yanlış okumadıysam o serilerde kronik menteşe probleminden söz ediliyor.

Fujitsu A555G sadece 1 satıcı da var n11'de ve fiyat da epey bir artmış.

Bu arada dikkatinizden kaçmış olabilir attığım linkteki 6. nesil işlemci, 5 ve 6. nesil arasında bariz farklar var mı?
    Evet attığınız bilgisayarda güncel 6. nesil islemci var ama önceki 5. nesile göre islemci performansı bakımından çok büyük bir gelişme olmadı. Onboard ekran kartları gelişim gösterdi, daha uzun batarya ömrü sunuldu ve ddr4 desteği sağlandı 6. nesilde. Fakat oyun manasında ddr4 ya da ddr3 bellek kullanmanız şu an pek farketmeyecek.
    Dediğiniz doğrudur, Asus K serisini ve X serisi modellerini ben de sevmiyorum.
    Mağazaya gidip ekranını güzelce inceleyin derim Dell için. İndirime girince onu da alabilirsiniz tabi. Yine Lenovo Ideapad 500'e de bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bilgisayarı aldım gercekten F/P bilgisayarı bide ssd taktım tabi önceden bunun garantiye bi etkisi olup olmuyacagını M.H den teyit ettim sorun olmaz dediler win 10 lisanslı geliyor ve kurulum cd side içinde var ben online bi oyun için aldım yani tamamen oyun oynuyorum ve pc herzaman acık bu konuda hiç sıkıntı yapmadı yaklaşık 20 gündür hiç kapatmadım hiç reset fln atmadı ve oldukca sessiz calışıyo gece sessizliginde bile sesini hiç duymadım hoporlor seside gayet güzel

Sorunlarına gelecek olursak ekran kartı sıkıntılı hem ısınıyo hemde ayarları low yapmama ragmen bazen bozulmalar oluyo belki driverden kaynaklanıyo olabilir bide bildigin plastik malzemeden yapılmış cerceveleri metal ekrandanda fazla bi beklentin olmasın odama güneş yansıdıgı zaman görme sorunu oluyo

Bende 1600 liraya aldım memnunum ama keşke nvidia ekran kartlı bi model alsaydım dedigim oluyo bazen inşallah Amd düzgün bi driver ile halleder şu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell vostro A860-56F22B 750 TL
    16 yıl önce açıldı
    Fujitsu LH532 Laptop
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.