Şimdi Ara

DELL inspiron 5110 B63F45 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uygun i7 laptop almayı düşünüyorum, sanalmarketim'de DELL inspiron 5110 B63F45'e kampanya (http://www.sanalmarketim.com/urun/7e7ca3366b4091617183c13b2046c78b/DELL-inspiron-5110-B63F45-Core-i7-2630QM-4GB-500GB-GT525M-15.6#34;-FreeDos ) yapmışlar, fazla oyun oynayan biri değilim, ama yoğun MatLAB ve ofis kullanıyorum. Bu cihaz gayet cazip geldi, forumda da ana başlık, konu vs bulamadım (varsa da kusura bakmayın).

Aldıktan sonra ekstra 4GB ram takviyesi ile 8GB yapmayı düşünüyorum.

Bu cihazın ya da DELL serisinin kronik problemi, sorunu filan var mıdır? Kullananların görüşlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 27 Eylül 2011; 15:42:12 >

• Konu takip :)
  • sıkıntı yaşayanlar mevcut.bu modelde ucuz olduğu için cazip geliyor ama bunun yanında biraz canda yakıyor.alıpta memnun olduğunu söyleyenler var şahsen önermiyorum ben o fiyata i5 daha iyi kartlı bu sistemin hızını aratmayacal leptoplar var.
  • pek kullanan yok galiba
  • benim ürün 2 . gün artifact ve yüksek cpu sıcaklığı nedeniyle iadeye gitti(hepsiburada.com)...cayma hakkım olmasına rağmen 5 gündür para iadesi yapmadılar...teknik servis yorumunu bekliyormuşlar..yasal olarak 10 gün içerisinde yatırmalarını bekliyorum..bu hususta ihtarnameyide çektim
  • umarım sorununuz hallolur...

@cce konu için teşekkürler, hepsini okumayınca farklı bir başlık sanmıştım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.