Şimdi Ara

Dell INSPIRON 5110 B45B65 Notebook Tavsiyesi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar DELL INSPIRON 5110 Serisi B4565 SERİSİ notebook u Bimeks mağazasında 1400 tl ya buldum.

Ürün özellikleri gayet başarılı ben 1 hafta içersinde acil laptop almayı düşünüyorum...

sizce bu ürün nasıl pil ömrü çalışma sıcaklığı ses kalitesi kullanılan kasa malzemesi klavye vs

bu cihazı öneriyormusunuz arkadaşlar ??

bana yardımcı olmanız dileğiyle özellikleri ve resimlerini ekliyorum...

İşlemci ÜreticisiIntel®
    İşlemci ModeliCore™ i5
    İşlemci Numarası2450M
    İşlemci Hızı-HızlandırılmışIntel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3,1 GHz
    İşlemci Hızı2,50 GHz
    Ekran Boyutu15,6 "
    Ekran Çözünürlüğü1366 x 768 px
    Bellek6 GB
    Sabit Disk TipiSATA
    Disk Kapasitesi500 GB
    Disk Dönüş Hızı5400 rpm
    Ekran Kartı Belleği1 GB
    Ekran KartıNVIDIA Geforce GT 525M
    İşletim SistemiWindows 7 Home Basic
    Ağırlık2,65 kg
    Bellek Hızı1333 MHz
    Ön Bellek (L2 Cache)3 MB
    Kart YuvalarıMemory Stick (MS), Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD)
    Ekran Kartı TürüPaylaşımsız
    Bellek TürleriDDR3
    Max. Bellek Desteği8 GB
    Optik MedyaDVD±RW
    Kablolu AğEthernet 10/100
    3G ModemHayır/Yok
    KlavyeTürkçe Q
    FirewireHayır/Yok
    Wireles BağlantıEvet/Var
    Kablosuz Ağ Tipi802.11b, 802.11g, 802.11n
    KameraEvet/Var
    Bluetooth2.0 + EDR
    USB2.0, 3.0
    Usb Sayısı3 Adet
    HDMI PortEvet/Var
    VGA BağlantısıEvet/Var
    Gömme Hoparlör Sayısı2 Adet
    Mikrofon Giriş FişiEvet/Var
    Hoparlör/Kulaklık Çıkış FişiEvet/Var
    Parmak İzi OkuyucuHayır/Yok
    Pil Süresi1 - 4 saat
    Boyutlar (GxDxY)376 x 32 x 262 mm
    Pil Hücre Sayısı6 Hücreli Pil
    Garanti Süresi:24 Ay

bence gayet başarılı bir ürün birde sizin tavsiyelerinizi alayım dedim

Acil yorum tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar

• arkadaş işletim sistemli istiyor sanırım
    bence uygun b45b65
  • kardeşim iyi güzelde ben bunu şu anda bana en yakın olan Bimeks mağazasından almayı düşünüyorum...

Bimeks gibi mağazalarda Freedos işletim sistemli pc bulunmaz benim bildiğim kadarıyla zaten bu makineyle kardeşim oyun falan oynamayacak ben her ihtimale karşı almışken adam akıllı sağlam bilindik bir markayı almak istiyorum...

Arkadaş MSI önermiş oda güzel ama ekran kartı iyi ramler 4 GB benimki 6 gb 1333 MHZ BİRDE MSI ile DELL İ nasıl bir tutar onu anlamış değilim doğrusu...

Lenovo ya gelince oda bayağı iddalı laptop konusunda IBM ürünü ama Lenovo olması bana güven sağlamıyor işin gerçeği birde DELL in kasa tasarımı ve malzeme kalitesi diğer laptopların çoğunda yok gibi gözüküyor...

Büyük ihtimal bu LAPTOP u alacam gibi gözüküyor ALINCA SİZE İNCELEMESİNİ BİZZAT KENDİM YAPACAĞIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 3 Mayıs 2012; 14:47:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

kardeşim iyi güzelde ben bunu şu anda bana en yakın olan Bimeks mağazasından almayı düşünüyorum...

Bimeks gibi mağazalarda Freedos işletim sistemli pc bulunmaz benim bildiğim kadarıyla zaten bu makineyle kardeşim oyun falan oynamayacak ben her ihtimale karşı almışken adam akıllı sağlam bilindik bir markayı almak istiyorum...

Arkadaş MSI önermiş oda güzel ama ekran kartı iyi ramler 4 GB benimki 6 gb 1333 MHZ BİRDE MSI ile DELL İ nasıl bir tutar onu anlamış değilim doğrusu...

Lenovo ya gelince oda bayağı iddalı laptop konusunda IBM ürünü ama Lenovo olması bana güven sağlamıyor işin gerçeği birde DELL in kasa tasarımı ve malzeme kalitesi diğer laptopların çoğunda yok gibi gözüküyor...

Büyük ihtimal bu LAPTOP u alacam gibi gözüküyor ALINCA SİZE İNCELEMESİNİ BİZZAT KENDİM YAPACAĞIM...

kasa kalitesi konusunda çok yanlış düşünüyorsun bence lenovo çok daha iyi kasa kalitesi olarak dell den...özellikle tuş takımı bi halta yaramaz çok harcialem duruyor..ama diğer özelliklerde bence alınabilecek en güzel bilgisayar bu fiyata

• beyler son kez sorayım bu ürünü kesin alıyorum... Bana son önerilerinizi yapın iyice kesinleşsin laptopu almam...
  • beyler son anda vazgeçtim... Neden diye sorarsanız bu 5110 kasa dell laptoplar dell in giriş seviyesi bir ürünüymüş yani kasa kalitesi o kadarda iyi değil birde tuş takımı çok basit duruyor...

Vazgeçtim ve TOSHIBA L750D AMD A6 FUSİON İŞLEMCİLİ LAPTOPU ALDIM.... 1300 TL Yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler sizlerinde kafasını ağrıtıyorum ama bugün öğlen saatlerinde gidip toshiba yı iade edip yerine Dell 5110 B45-B45 model laptopunu aldım... ürün çok başarılı gerçekten seri çalışıyor... Diğer toshibadan kat kat daha ii son anda direkten döndük yaaww Teşekkürler Micheal DELL...
  • quote:

Beyler sizlerinde kafasını ağrıtıyorum ama bugün öğlen saatlerinde gidip toshiba yı iade edip yerine Dell 5110 B45-B45 model laptopunu aldım... ürün çok başarılı gerçekten seri çalışıyor... Diğer toshibadan kat kat daha ii son anda direkten döndük yaaww Teşekkürler Micheal DELL...

millet seni iyi caydırmış ama sonunda doğru yolu bulmuşsun:) o lenovonun klavyesi iyi delin kötü diyen arkadaş 2 side aynı klavyeyei kullanmiyomu acaba diye düşündürdü beni...aletlerin 2side şimdi görüyorum hiç bi fark yok.. insanların aklını bu kadar çelmemek gerekiyo. sen öle saçma bisey dersen bende lnovo gerçek made in china derim lenovonun bütün satışları patlar gider sistem böle isler:)
  • quote:

kardeşim iyi güzelde ben bunu şu anda bana en yakın olan Bimeks mağazasından almayı düşünüyorum...

şunuda belirtmeden geçemedim lenovo İBM değildir.Lenovo İBM 'in IT bölümünü satın alan çinli bir firma.

• evet beyler laptop çok başarılı kasa kalitesi toshibadan çok daha iyi ve başarılı en azından core-i5 işlemci Gt 525m ekran kartı ve en önemlisi 2adet usb-3,0 ve e-sata girişi mevcut üstelik şarjda çok iii gidiyor... Çocukluğumdan beri hafızama kazınan ve hep hayal ettiğim Dell bilgisayar sonunda kardeşimin oldu...
  • yarın bnde alcam acaba oyun kaldırma kapasitesi nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardeşim ne yalan söyliyim oyun oynamak istiyorsan git masaüstü pc topla laptoptan bin kere daha iyidir...

laptopla adam gibi oyun oynayayım dersen 2000 -2500 tl yı gözden çıkarman lazım...
  • quote:

valla kardeşim ne yalan söyliyim oyun oynamak istiyorsan git masaüstü pc topla laptoptan bin kere daha iyidir...

laptopla adam gibi oyun oynayayım dersen 2000 -2500 tl yı gözden çıkarman lazım...

yoooo sen gel bizim oraya sana 1500 liraya bi oyun laptopu toplayalım da gör (kasa olarak compal, clevo, dell, msı, ve asus mevcut)
  • Valla kardeş hiç şaşırmadım doğrusu laptop toplayacağına. yerinden kalkan kendini bilgisayar mühendisi sanıyor halbuki hiç bi b.....ktan çakmıyorlar....

• quote:

Valla kardeş hiç şaşırmadım doğrusu laptop toplayacağına. yerinden kalkan kendini bilgisayar mühendisi sanıyor halbuki hiç bi b.....ktan çakmıyorlar....

saçma sapan konuşma biz kendi pc mizi yapıyoruz demedik yurt dışından barebone notebook getiriyoruz (sadece anakart, ekran ve klavye) ve bu işi yapmak için bişi okumak gerekmiyo sadece işten anlamak gerekiyo. üstelik gelsin bi bil. mühendisi bizim yaptığımız işi yapsında görelim benim dayım bogaziçi elektrik elektronik mezunu foxconn da çalışıyo ama evde foxconn da ürettikleri masaüstülerden daha kaliteli ve iyi notebooklar yapıyoz. Ve de hiç kimseye araştırıp etmeden laf söyleme ezilirsin anladın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.crack.man -- 27 Temmuz 2012; 18:21:17 >

• @the.crack.man ilginç geldi bana. İhtiyacım yok ama TR'de toplama laptop yapıldığını bilmiyordum. Düşünülebilir aslında SSD için filan olabilir. Bir başlık açıp anlatsana nasıl bir iştir bu.
    Ekran kartı mesela tabii anakartın üzerinde hazır geliyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

@the.crack.man ilginç geldi bana. İhtiyacım yok ama TR'de toplama laptop yapıldığını bilmiyordum. Düşünülebilir aslında SSD için filan olabilir. Bir başlık açıp anlatsana nasıl bir iştir bu.
    Ekran kartı mesela tabii anakartın üzerinde hazır geliyor değil mi?

hayır ekran kartı anakartla birlikte gelmiyor. Bizim yaptığımız şey saten çok ilginç bişey değil mesela türkiyede örnek vermek gerekirse bunu exper ve fokus pc yapıyor saten casper, exper, hp, sony ve acer gibi firmalar kendi laptop larını üretmiyorlar sadece clevo, compal, foxconn, asus ve msı nın bu firmalar için özel ürettiği kasaları alıp içine parçaları takıp kendi markalarını yapıştırıp satıyorlar. biz ise aynısını daha kaliteli parçalarla yapıyoruz. bizim yaptığımız laptopların alienwarenin yaptığı özel laptopların kalitesiyle aynı çünkü aynı işi yapıyoruz. bu işi türkiyede fokus bilgisayar yapıyor ve piyasaya monster notebook olarak sunuyor. yani toplama yaptığımız için bu konuda özgürüz anakarta uyumlu olan istediğimiz işlemciyi takıyoruz istediğimiz ekran kartını takıyoruz en kalitelisinden wireless kartını ve hdd/ssd yi takıyoruz ramlerimizin frekakanslarının ve kalitelerinin yüksek olmalarına dikkat ediyoruz çok ucuza ve kaliteli yapıyoruz ama pazarlayamıyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.