Şimdi Ara

Dell inspiron 5110 acilmama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,
    İnspiron 5110 laptopum uzun zamandir hdd bozuk hatasi veriyordu sonra hatirlat secenegine basip erteliyordum. Daha sonra hic acilmamaya basladi. Power a bastiktan sonra 2-3saniye sonra kendisini reserliyor. Laptopu acip hdd yi degistirdim fakat sorun hala ayni. Yardimlarinizi bekliyorum.
     Dell inspiron 5110 acilmama problemi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • HDD fiziksel olarak çökmüştü yenisiyle değiştiniz.Bu ekranda mı kalıyor yeni hddye yüklediğiniz işletim sistemi sağlam mı? Yoksa yüklemediniz mi?
  • taktigim hdd de kurulu sistem var ama pc hic acilmiyo. Fotografdaki ekran gelip doluyor 2 saniye icinde tekrar ayni ekran geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulu olan sistem orijinal recoverysi mi yoksa normal format mı attınız şundan dedim hatalı olabilir normal durumda açılması gerekir birde ne olur ne olmaz biostan hddden başlayacak şekilde ayarlayın.Buna rağmen sıkıntı veriyorsa hdd soketi arıza vermiş olabilir şöyle bir durum var hdd fiziksel olarak zarar gördüğünde sistem hatlar verir kendini belli eder ama hdd arıza uyarısı vermez bunu programla test etmekle gözlemleriz sistem bu hatayı size veriyorduysa hdd soketi de sıkıntılı olabilir bu anakart değişimine gidebilir. Bir kontrol ettirmenizde yarar var.
  • Arkasaslar dell inspiron 5110 kullanicisiyim laptopum sarjdayken calisiyo ancak sarj olmuyo şarji sokup taktigimda ise yine calismiyo..sarj ucunu laptopa girise takmadan sarj aleti uzerindeki yesil isik yaniyo ancak taktığımda hemen sonuyo ve sarj etmiyo pilli pilsiz sarj etmiyo sizce sorun nedir acil yardim lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.