İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz İşlemci Numarası 460M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz Sabit Disk Kapasitesi 500 GB HD Dönüş Hızı 7200 Rpm İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası ATI VGA Chipset Modeli HD5650 Ekran Boyu(inch) 15.6" HD WLED Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürüdcü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr Ağırlık 2.7 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
şu anda sadecenotebook.com da 1530TL, sizce nasıl bir performans verir oyunlarda falan?
Aynı bilgisayar şu anda vatanda 1482. Bilginize. Eğer Bursa stoğunda olsaydı gidip alıcaktım.
bu ürünün tam özellikleri listesini bulabilir misiniz? bende almayı düşünüyorum ama öncesinde detaylı bi incelemek istiyorum
bu ürün hakkında bende meraklıyım yakın zamanda bi laptop alıcam ve iyice aklıma girdi bu alet fakat hdd 5400 rpm galiba http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3247 bu bi avantajmı dezavantajmı bilmiyorum? ısınma ve fan sesini merak ediyorum?
Alan arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.Bu gece Vatanda indirim bitecek.