Şimdi Ara

Dell İnspiron 3521/B31F67C CI5-3317U 1.70Ghz 6GB 750GB 15.6' 969.00TL (ARABULVAR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben daha kutusunu acmadim ama daha oncede internetten bircok kez notebook aldim hicbiri direk kutusunda gememsiti. Baska bir kutunun daha icine koyuyorlardi. Bakalim acip inceleyince yaicam daha detayi

quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

siparişi salı günü gece 12 de falan verdim. kapalı kutusunda güzel paketlenmiş geldi. fatura garanti belgesi kutuya yapıştırmışlar. ben zaten siteden sormuştum sıfır olduğunu söylediler öylede geldi zaten.
    işletim sistemi ubuntu diye bi sistem. biyerde alan arkadaşlardan birisi vga çıkısı yok demişti bana gelende de yok
  • Arkadaslar daha detayli inceleyemdim ama gayet guzel urun fiyatina gore. Birsey sormak isitiyorum. Kart okuyucusunun icinde plastik birsey var mi? hani plastik kart gibi benim daha onceki tum notebooklarimda vardi bunda olmayinca sormak istedim?

Orijinalden alıntı: zzzzz

Arkadaslar daha detayli inceleyemdim ama gayet guzel urun fiyatina gore. Birsey sormak isitiyorum. Kart okuyucusunun icinde plastik birsey var mi? hani plastik kart gibi benim daha onceki tum notebooklarimda vardi bunda olmayinca sormak istedim?

daha önceki dell bilgisayarımda vardı bunda yk

Orijinalden alıntı: zzzzz

Arkadaslar daha detayli inceleyemdim ama gayet guzel urun fiyatina gore. Birsey sormak isitiyorum. Kart okuyucusunun icinde plastik birsey var mi? hani plastik kart gibi benim daha onceki tum notebooklarimda vardi bunda olmayinca sormak istedim?

bana gelendede yok plastik kart gibi seyden birde sunu soracaktim klayve takiminin kenarlarinda yarim mm gibi bi aciklik var benim pc de sizdede var mi normal mi bu
  • Merhabalar... Uzun süredir forumu takip eden biri olarak sonunda ilk mesajımı yazıyorum.. Ben de bu ürünü geçen hafta başka bir siteden aldım. Bana gönderilen ürünün kart okuyucu kısmında da plastik yok. Yalnız ürünün ekranı ışığı çok yansıtıyor. Bunun için laptop ekran filmleri işe yararmı acaba? Kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edebilecekleri bir ürün varmıdır? Şimdiden teşekkürler...
  • 32 bit win7 driver sorununu çözen var mı?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.