Şimdi Ara

Dell İnspiron 3521 65w Adaptör sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun tam olarak şu laptop adaptörü algılamıyor daha doğrusu orjinal adaptör ama 65w adaptör istiyor bundan dolayı da işlemci 0.7ghz de çalışıyor throttle stop ile düzeltebiliyorum fakat her seferinde throtle stop açıp ayar yapmak yoruyor ve oyunlarda ve normal kullanımda gereken performansı alamıyorum bios da güncelledim bilgisayarcıda orjinal daha yüksek watt adaptörleride denedik hatta muadil(çakma) adaptörde denedik sonuç yine aynı sizce nasıl bir çözüm yolu olabilir veya daha önce başına gelen var mı ?

• Selamlar.

İstediği gücü alamaz ise istediği performansı da veremez normalde bu şekilde. Ancak adaptörü elektronikten anlayan biri ölçebilir değerler normal ise power besleme kartı ile ilgili bir problem olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfsaydam kullanıcısına yanıt
    muhtemelen laptopun power entegreleriyle ilgili bir problem de buraya sormamın sebebi farklı farklı yöntemlerle çözmüşler yabancı forumlarda belki benim yapabileceğim bişey olabilir diye sordumda power entegresi beni aşar :D
  • Anakartın güç katı kontrol edilecek, yazılımsal problem yok. Bütün regülatörlerin değişimi ortalama 200-350 lira arası

İyi günler

• Throtle stop ı açınca düzeliyor ama programı açınca yine eskisi kadar güç çekiyor normal çalışıyor programı kapatınca 0.7ghz e geri düşüyor yani 2.35 e çıkabiliyorsa güç entegrelerinde arıza olmadığını bunun yazılımsal olduğunu göstermez mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Dell 5520 Sarj sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.