Şimdi Ara

Dell İnspiron 15R n5110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum bu bilgisayarı. Geçenlerde macununu yenilerken birde fanını temizlemek istedim. Fakat fanı temizlerken kanatlarının 2 tanesi kırıldı güç uygulamamamış olmama rağmen. Yeni fan almak istiyorum farklı bi fan takabilirmiyim veya benzer fanı nerden bulabilirim internet üzerinden alışveriş yapmayı sevmiyorum İstanbul'da bulabileceğim bi yer varmı? Açıklamalarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim şimdiden.

• Mecidiyeköyde bilgisayarcılar var fanıda yanına al,anadolu yakasındaysan kadıköy'de yazıcılar iş hanına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 29 Ocak 2014; 0:51:40 >
  • aşağıdaki link orijinal heatsink temin edebileceğiniz yetkili firmaya ait. sadece fan arıyorsanız çıkma ürünleri incelemeniz lazım. fan yaprakları eğer kırılmışsa pattex gibi kaliteli yapıştırıcılarla yapraklarını balans oluşturmayacak şekilde ve doğru açıyla yapıştırırsanız sorun yaşamadan uzun süre daha kullanabilirsiniz.

http://www.dparca.com/aramamodelgrup.asp?KategoriID2=521&ModelID1=9&ModelID2=585&L=1&KD=&title=INSPIRON%20%BB%20Inspiron%20N5110%20%BB%20HEATSINK

• quote:

Orijinalden alıntı: UgerBT

aşağıdaki link orijinal heatsink temin edebileceğiniz yetkili firmaya ait. sadece fan arıyorsanız çıkma ürünleri incelemeniz lazım. fan yaprakları eğer kırılmışsa pattex gibi kaliteli yapıştırıcılarla yapraklarını balans oluşturmayacak şekilde ve doğru açıyla yapıştırırsanız sorun yaşamadan uzun süre daha kullanabilirsiniz.

http://www.dparca.com/aramamodelgrup.asp?KategoriID2=521&ModelID1=9&ModelID2=585&L=1&KD=&title=INSPIRON%20%BB%20Inspiron%20N5110%20%BB%20HEATSINK

bu dparca.com da dellin orjinal parçaları çok pahalı. Sanırım bundan daha ucuza satan pek de yer yok. Adaptor ün çakması kullanılsa bilgisayar için sir sorun oluştururmu

• quote:

Orijinalden alıntı: imperium

quote:

Orijinalden alıntı: UgerBT

aşağıdaki link orijinal heatsink temin edebileceğiniz yetkili firmaya ait. sadece fan arıyorsanız çıkma ürünleri incelemeniz lazım. fan yaprakları eğer kırılmışsa pattex gibi kaliteli yapıştırıcılarla yapraklarını balans oluşturmayacak şekilde ve doğru açıyla yapıştırırsanız sorun yaşamadan uzun süre daha kullanabilirsiniz.

bu dparca.com da dellin orjinal parçaları çok pahalı. Sanırım bundan daha ucuza satan pek de yer yok. Adaptor ün çakması kullanılsa bilgisayar için sir sorun oluştururmu

eğer sadece şarj aletini soruyorsan ben 2 senedir ggden aldığımı kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Acer emachines E725
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.