Şimdi Ara

Dell inspiron 1300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar bende dell 1300 insprion pp21l laptop var ve özellikleri malumunuz düşük.512 ram 128 ekran kartı bunlar yetmiyor özelliklerini yükseltmek istiyorum fakat bu işlerden pek anlamıyorum.Sorum şu mesela ben bu laptopa aldıgım herhangi bir ddr2 ram yada 256-512 lik ekran kartlarından takdırabilirmiyim uyum sorunu olurmu ? ve de işlemciyi daha iyi bir işlemci ile degistirebilirmiyim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar

• Bu konuda yardım edebilecek biri yokmudur
  • arkadaşım merhabalar .. bende yaklaşık 2 sene önce iş yerimde müşterilerimin kullanması için aldığım bilgisayarın kısa bir süre sonra yetersiz kaldığını faarkettim ufak bir araştırma içine girdim ve kısa bir süre sonrasında ekran kartının anakart üzerinde sabit oldugundan değişemedigini öğrendim. sadece 512 lik ram i 1 gb yapabildim. performansında ufak bir değişme oldu tabi ama yetersiz kaldı. sonrasında bilgisayarcı bi abime işlemci değişim şansımı sordum ve aldıgım cevap olumsuz oldu .. bizim bilgisayaralara uyacak işlemci tipinin başka hangi bilgisayarda oldugunu tespit edip, onu temin edip denemem gerektiğini söyledi ve haddinden masraflı olacagını söyledi .. bende onza zaman düşündüğüm şeyden sonra bi anda vazgeçtim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.