Arkadaşlar merhaba Ağustos ayından beri Dell Inspiron 1501 'i kullanmaktayım bildiğiniz gibi ATI Radeon Xpress 1150 ekran kartı 256 mb bulunmakta ve ben bu laptopla fifa 2008 dahil tüm yüksek grafik istiyen oyunları çalıştırmaktaydım 512 RAM ile sorunsuz
yaklaşık 1 aydır bi sorun yaptı ve oyunda yavaşlama oluyor sonra tekrar hızlanıyor pes2008 'de de yaptı aynı sorunu dün de 1 gb ram taktım kingston ama yine sorun devam ediyor oyun bi hızlı bi yavaş halde devam ediyor format atacağım da acaba bu nasıl düzelir ilk günkü ayarına nasıl gelir ki ekran kartı ATI'nın programından yapabileceğim bir şey var mı?
Sanırım "Anti-Aliasing" diye bi yer var 3D ile alakası onla bi ilgisi var diye duydum; ama nasıl yapacağımı bilemiyorum format atacağım hiç olmadı, acaba bana acil bi cevap verebilecek arkadaş var mı rica ediyorum.
Saygılarımla
Merhaba arkadaşlar, benimde dell 1501'in ekran kartıyla ilgili bir problemim var. Laptopda 1gb ram var. Ekran kartı bunun 128mb'sini kullanıyor ve boyut değiştirilemiyor. Driver update yatığımda ise 256mb olarak ayarlayabiliyorum ama ekran kartı sık sık kendini resetliyor. Tavsiye ettiğiniz driver sürümü varmı. Problem nereden kaynaklanıyor olabilir... lütfen yardımcı olun...