Şimdi Ara

dell harddisk değişim sonrası veri kurtarımı mumkunmudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dell inspron 5537 model bilgisayarımı korgo ile onarıma gönderdim arkadaşlar sorun wifi çekmiyordu donanım kaynaklı bir sorundu güncellemelerle halledemediğimden servise gönderdim. Fakat wifi çekmiyor harddiski sıfırıyla değiştirelim diye düşüneceklerini hiç tahmin etmediğimden D diskinde (windowsun bulunmadığı disk) te verilerimi yedeklemiştim her türlü format ihtimaline karşın fakat harddisk değiştiğinden benim için oldukça fazla önemli olan verilerimde gitti bunları kurtarma ihtimalim varmıdır sizce dell ile iletişime geçerek ?



  • HDD içine ulaşılabiliyorsa kurtarmak mümkün tabiki,format atılsa bile üzerine yazılmadığı taktirde birçok verinizi kurtarma şansınız olabilir kurtarma programlarıyla.Herşey tecrübedir böyle durumlar için mutlaka harici bir hddniz olsun ve yedeğinizin bir tanesini de ona alın makine içinde veri saklanmaz böyle düşünmek zorunda kalırsınız.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    hocam harddisk degistirildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD değiştiğinin farkındayım servis değiştirdiği diski size göndermez çünkü değiştirdiğine dair elinde materyal olması gerekir sizse o hdd kalmış bilgilerden bahsediyorsunuz bu servisin insafına kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.