Şimdi Ara

Dell G3223Q | 32' 4K 144HZ IPS Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Dell G3223Q | 32" 4K 144HZ IPS Oyuncu Monitörü

Herkese merhaba.

Ürünü Kasım 2025 tarihinde Ebrar Bilgisayar'ın outlet kısmından satın aldım. Kozmetik olarak oldukça temiz, ekran kısmı çiziksiz. Panelde herhangi bir ışık sızması veya bulutlanma yok. Sadece fark etmesi oldukça güç olan bir adet ölü piksel mevcut. Bunun dışında kusursuz bir ürün.

Firma sıfır ürün faturası kesti ve fatura tarihi itibariyle üç sene garantili olduğunu bildirdi. Ben konsol + PC kullanımım için aldım ve kullandığım süre boyunca oldukça memnun kaldım fakat geçtiğimiz haftalarda OLED monitör fırsatı denk getirdiğim için ürün boşa düştü.

Kutusu, kutu içeriği ve faturası eksiksiz şekilde mevcut. Bir adet HDMI, bir adet Display Port kablosu mevcut.

Fiyat 14000 TL düşünüyorum, Antalya içi elden şehir dışına havale sonrası kargo yapabilirim. Kargo ödemesi alıcıya aittir.

Alıcısına hayırlı oslun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Ceva Lojistik İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.