Şimdi Ara

Dell B41H45 Pil Algılanmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün öğlen uyuya kalmısım malum laptop acık kalmıstı şarjdaydı fakat kalktığımda şarjdan çıkarınca laptopu açamadım pil üzerinden daha sonra sanırım şarjı bitmiştir diye şarja taktım ama windows açılınca gördümki pil kısmında pil algılanmadı yazıyor çıkarıp tekrar tekrar taktım ama düzelmedi yazılımsal bi problem mi yoksa donanımsalmı olduğunu anlayamadım bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

• sistem geri yükleme noktası oluşturdunuzmu sistem geri yükleme yapın yazılımsal olabilir.dell'in pil denetleyici programları var onları tekrar kurun ama o pil göstergesi windows'a ait yazılımdır.örneğin batarya üzerinde fişe takılı kullanın zaten kullanamnız gereken bu şekildedir örneğin battery care hw monitör gibi programlar pili algılayabilir görmüyorsa ilk dediğimi yapın eğer sistem geri yükleme noktası oluşturmadıysanız recovery yapmanız gerekebilir silmediyseniz tabi.yoksa farmat yazılımsal olduğunu anlamak için bunları yapmanız verekir eğer olmazsa donanımsal olduğuna hem fikir olabilirsiniz servisin yerinde destek hizmetinden yararlanın yada isterlerse servise gönderin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Dell 5520 Sarj sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.