Şimdi Ara

DELL AERO KULLANICILARI VAKFI :)) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
28.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim kardeşim hemen bakıyorum...
  • benim cihaz wi fi de gizli agı bulmuyor ne yaptıysam olmadı normalde görünen aga baglanabiliyor bir bilgisi oaln varsa yardımcı olursa sevinirim
  • telefonlarda ayarlara girin uygulama yönete tıklayın ayarları bulun verileri temizleyi seçin telefonun arka planı değişecek ama aşırı hız farkı olcak
  • Bu alete daha güclü pil bulamazmıyız acaba bilgisi olan varmıdır ...şarj olayı çok sinirimi bozuyor.
  • Merhaba Arkadaşlar
    Bende uzun zamandır Aero kullanıcısıyım, Go Locker programını indirmiştim, telefondan silince şimdi telefon açılıyor fakat ekran simsiyah kaldı, naaptıysam çözüm bulamadım, Pc Suite ile bağlandım,backup yapsam düzelecek fakat backup oluşturmamışım, bana biriniz Backup file yollayabilirmisiniz, ancak o zaman düzelecek telefon

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muyat325 -- 1 Nisan 2012; 10:44:03 >
  • merhaba arkadaşlar,
    benimkisinde sürekli kasma var, rehber kısmına bile girmiyor bazen, uygulamalar basıyorum açılmıyor, ayarları sıfırlamak istiyorum parola istiyor halbuki ben hiç parola kaydetmedim, genel bir parola varmı acaba?? bide bir seferinde rastgele tuşlara bastım güvenli mod diye bir mod açıldı, o modda uygulamalar görünmüyor ama herşey çalışıyor kasmadan, nasıl olduğunu bilen varmı ???
  • Go locker i bende kurmustum gereksiz diye kaldırdım. Uygulamalar ayarlardan kaldır siyah ekranla bazen karsılassamda. Pili cıkarıp takınca. Uygulamayı kaldırınca duzelmisti.

Gelelim kasma konusuna masa ustunden calisanlar baslıgında tıkla calısan programlarını listeler hepisini kapat dersin tıklarsın kapanırlar hafıza bosalır kasma gider olmazsa kapa ac telefonu oda olmazsa pili cıkar tak kesin duzelir. Pili cıkarmadan olmaz bazen
  • @aslanoto
    Siyah ekranı aşamıyorum, o ekranı aşabilsem fabrika ayarlarına dönüp kurtaracaktım ama menüye ulaşamadığım için bir şey yapamadım,söyflediklerini denemiştim ama olmadı, servise gönderdim 11 gün oldu haber yok, bekliyoruz, çok sıra oluyor demişti teslim alan bayan, demek ki baya problem yaşayan oldu, ilgin için sağol

@sukunet34 şifreyi değiştirmediysen 1234 şifresi.
  • Arkadaşlar bu telefon için 2.2 veya daha üst bir güncellemesi çıktımı bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar telefonun kasmaması için adw ve advanced task killer kullanın epey fark edecek hele adw ex de fast modu var çok hızlandırıyor şarjının gidiş süresi artıyor. Telefonun format şifresi 1234
  • sagol kardes.
  • Adv kullanmaya başladım iyi adw ex 3$ ücretliymiş kurmadım
    halen bu cihazdan memmunum
    ne oldu servise gidenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben telefonu iade ettim yerine ipod touch 4g aldım neredeyse 10 kat daha hızlı her oyunu kaldırıyo (kasmadan) internet hızı muhteşem bence sizde bırakın şu dandik telefonu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayhan

arkadaşlar ben telefonu iade ettim yerine ipod touch 4g aldım neredeyse 10 kat daha hızlı her oyunu kaldırıyo (kasmadan) internet hızı muhteşem bence sizde bırakın şu dandik telefonu...

Onuda değiştinmi ne aldın, oyun makinesi lazim sana onun ebatı buyuk değilmi telefon demeye şahit lazım tablet gibi, oyun oynaşla zaman kaybetmeyelim işe yarıyor ben go ile halen kullaniyorum hiç arıza çıkarmadı galax s3 nezaman 300 Tl e düşerse değişicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA SIMDI BEN BI KAC BISEY SORACAGM EGER YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM

-ÖNCELİKLER BU TELEFONU BEN FABRİKA AYARLARINA DÖNDERECEM AMA ŞİFRESİ NEDİR ?
    -GMAİL ŞİFREMİ UNUTTUM ONU NE YAPACAM ?
    -MESAJLARDA BAZEN AYRIK AYRIK GELİYO SEBEBİ NEDİR ?
    -CAMERADA GECELERİ BİRAZ KÖTÜ HATTA BAYA KÖTÜ BUNUN İÇİN HER HANGİ BİR AYAR ŞART MI ?

EGER YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM..
  • LÜTFEN Bİ YARDIM İSTİYORUM
  • telefonun şifresi 1234 dene yeni bir gmail alıp onun üzerşinden dene mesajlar sıkıntı gereksiz uygulamalar yüzünden kasma yapıyor olabilir camera için yapabilecek bişey yok gece modu yok karanlık çıkıyor
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Ben de geçen ay Adana Media Markt'ten aldım telefonu. Almaz olsaydım keşke. Neyse sorunlarımı yazayım belki bi fikir veren olur.
    1- Şarj seviyesi %50 olduktan sonra telefon kapanıyor. Tekrar açılmıyor, açılırsa da şarj seviyesini %6 gösteriyor. Neyse şarja takıyorum, %100 dolduktan sonra aynı durum yine oluyor. Birkaç görüşmeden sonra şarj %50 nin altına iniyor ve yine kapanıyor. Her 10 dakikada bir acaba kapandımı diye kontrol ediyorum.
    2- Az önce olan durumu anlatayım. Şarj %50 olduktan sonra yine kapandı. açtığımda yine %6 gösteriyordu. Pili tamamen doldurdum. Hanım birisini arayacakmış. Bakmış telefon kapalı. Bana getirdi. Açtım. Şarj yine %6.Bu arada ben telefonu hiç kullanmamıştım. Ölür müsün öldürür müsün :( Yeniden şarja taktım. 3 dakika sonra pil dolu yazdı.
    3- İstisnasız her konuşmada, telefon en az bir genelde iki kez kapanıveriyor.
    4- Günde 2-3 kez şarj ile uğraşmak zorunda kalıyorum. Forumda yazan Advanced Task Kill ve diğer tavsiye edilen battery saver programlarını da yükledim. Değişen birşey yok.
    Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• bu telefona sabretceksiniz arkadaşlar bir zamandan sonra alıştım artık çok kasıyo ama yapcak bişe yok.Şimdi benim dokunmatikte bozuldu teknik servise yollucam kim bilir ne zman gelir
  • bu arada bu garanti için telefonu hangi adrese göndercez acil yardım edebilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.