Şimdi Ara

Dell 7577 vs Lenovo Y720 vs Hp Omen 17 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Y720 nin klavyesinin sorunlu olduğunu nerde okudunuz acaba kaynak verirmisiniz ben sadece space tuşuna basarken ses çıkarttığı dışında başka birşey okumadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpLasH09 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki modelde varmış klavye sorunu sanırım bunda da olabilir dediler direkt bu modelde sorun olduğunu ben de okumadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dell 7577 1060 versiyonunda gpu throttling ile ilgili bilginiz var mı ? redditteki bi yazıda okumuştum sanırım. hatta paylaşayım.



    https://www.google.com.tr/amp/s/amp.reddit.com/r/SuggestALaptop/comments/74gnou/dell_7567_7577_vs_lenovo_y720_vs_acer_helios_300/





    "except maybe the Inspiron 7577 because of its MaxQ design, which throttles the GPU."



    bu yazıyor. benim de kafa karışık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drawesome

    Türkiye’de satışı sanırım yok bulamadım olsaydı gerçekten iyi bir alternatift oldurdu. Amazon’dan da hiç alışveriş yapmadım açıkçası uğraşmak istemiyorum döviz, vergi, garanti işleriyle.

    PREDATOR HELİOS VATANDA SATILIYOR AMA FİYATI AŞIRI GEREKSİZ PAHALI :d

    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-17-3-gtx1060m-6gb-w10.html




  • lenovoda subwoofer var sanırsam ve ayrıca rgb klavye ve normal 1060 bulunmakta. tek eksikliği ağır olması gibi duruyor.
    HP omen ise yazdığı kadarıyla 120hz g-sync ekran olması hoş ve fiyatına değiyor aslında ama ben nedense sade kırmızı klavyelerden nefret ederim D i5 yerinede i7 7700 HQ koyulsaydı + rgb klavye 6500-6750 bandında yok satardı. Ama işte firmaları anlamak zor hep bişeyleri eksik yapıyorlar tam yapıncada fiyatını uçuruyorlar. git 120 hz g-sync panel tak ama ona da i5 koy :D olmadı :D yani olur ama i5 orda sırıtıyor işte :D



    tavsiye konusunda da seri bir görüntü istiyorsan HP al ama eğer mühendislik programlarıyla işin varsa i5 oldugundan dolayı önermem.
    tasarımı en hoş olan bence y720 ama ağır olması can sıkıcı biraz, ona dikkat et
    Dell ise tamamen F/P ürünü gibi druyor tek eksiği eski modeline göre subwoofer olamması bu çok talihsiz bir yaklaşım olmuş dell için en azından öellikleri önceki serinin(7567) özelliklerinden(ses) daha kötü olmamalıydı diye düşünüyorum. ayrıca dell in tasarımıda hoş.

    MSİ şuan fiyat konusunda saçmalamakta :D 1060 lı modellerinin fiyatları 8k dan başlıyor. ama çok hoş tasarımları var ona bişey diyemem. yinede fiyatına değmiyor. şaun hiçbirşey fiyatına değmiyor aslında :D alınmaları için bir black friday günü lazım
    yani demem o ki şuan piyasadaki laptoplar satımaya çalışıldıkları fiyattan alınmamalı hepsi şişirme fiyat :D daha sonra yapılan sözde indirimciklerde tamamen yalan gibi. yaklaşık 3-4 aydır araştırmaktayım ve geçekten satıcılarımız tam bir kazıkçı şuan için. umarım ucuzlar herşey




  • zanistor kullanıcısına yanıt
    Şerefsizler !!! 5000 tl lik cihaz bu vx 15 parasını çok geçmemesi gerekirdi. 1700 dolaresmiş at yalanı .......... Çocuk mu kandırıyor bunlar? 1100 dolar bu alet amazonda 4700 tl max. 5200 e sahibinden de sıfırları var. Predator ayağına adam kazıklıyorlar. Zamanında da omen pc lerde vardı bu moda,pavilion gaming aynı cihaz ama cafcaflı diye 4000 tl olan alet hooop 6500 tl geçir gitsin. Helios ibaresi de yok tamamen fahiş fiyat.
  • Ağır olması sizi üzmesin değer o donanıma lenovo alın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.