Şimdi Ara

Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan DDU ile nvidia sürücüsünü kaldırdım.

    442.50 sürümünü yükledim.Autocad deki sıkıntı artık olmuyor.Fakat oyunlarda denemedim daha.Dün ddu ile nvidia klasörünü kaldırmadan driver kaldırıp 442.50 yi yüklemiştim autocad yine düzelmişti ama oyuna girer girmez pc kitlenmişti bu sefer aynısı olur mu deneyip göreceğim
  • evet outocad gıreceksiniz..bu arada outocad nasıl temın ettınız korsan ise baska yerden bulup ındırın onunla deyın
  • outocad type commad bolumune graphicsconfig yaz enter bas calısması lazım komutun. Outocad komut vererek ogrenmeye calış..cember mi cizecen circle yaz enter bas cember cızme fonksıyonu acılır.
  • yada kullandıgın versıyonda bu ozellık yok
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Hocam autocad komutlarla kullanıyorum sıkıntı yok o konuda.Şuan DDU dan nvidia yı klasör vs herşeyiyle kaldırıp 442.50 sürümüne döndürdüm.Autocad de olan bozulma olmuyor artık ve yakşalık 2 saat oyun oynadım kitlenmede olmadı.Ama hala temkinliyim 1-2 gün daha bu şekilde kullanıp deneme yapacağım.

    Bir başka sorum ise şu;

    Eğer sorun güncel driver ise ben artık hiçbir şekilde Nvidia driverını güncellemeden 442.50 sürümünde mi kullanacağım?Şuanki güncel haline bi güncelleme gelirse güncelleyip denemeli miyim?
  • makinacı isen sana güzel bir tavsiye çalısan makinayı kurcalamıyacaksın. Yani cevap evet yeni bir sürüm cıkar ise güncelleme hatta windows guncellemelerini kapat
  • Hocam müsait bir zamanda ingilizce olarak bug report atacağım son sürücü hakkında nvidia'ya. İzin verirseniz sizin buraya koydugunuz sorunu ve fotoğrafları da kullanmak istiyorum.
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam kullanabilirsiniz.Geri dönüş alırsanız buradan da bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Sorun sürücüden de kaynaklanıyor olabilir.
  • Hocam 442.50 sürümüne geçtim tekrar şuan hiçbir sorun görünmüyor.
  • Nvdia'nın son sürümü sanırım bug lı bende de bazı oyunlar açılmadı eski sürüme geçtim.
  • güzelll
  • Ben de muhtemelen son güncellemeden dolayı sıkıntı yaşıyorum. Genelde böyle durumlarda eski sürüme geçmek yerine, sonraki güncellemeyi beklerim hep
  • Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor
    Dell 7577 Görüntü bozuluyor ve PC kitleniyor

    Bugüne kadar herhangi bir oyun veya programda 442.50 nvidia sürümünü kullanarak bi sorun yaşamadım.Şuan COD:Warzone u yükledim ve gene aynı sorun nüksetti.Oyunu her açtığımda warzone güncel sürücüyü kurmam için uyarı ekranı veriyordu belki oyunun bi sıkıntısıdır bilemiyorum.3 kez farklı şekillerde oynamayı denedim 3 ünde de pc kitlendi.Açtığımda olay görüntüleyicisinde hep aynı hata ve uyarılar vardı.




  • Nvidia 445.87 Sürümünün yama notlarına baktım devam eden sorunlar kısmında şöyle bi madde var;

    "[Notebook][GeForce 1050 Ti MaxQ]: The screen displays corruption after waking from display off. [2859247]"

    Yaşadığım sorunla bi ilgisi var mı acaba?
  • Laptop'u monitör ile kullanıyorum.Monitörü çıkarıp denedim az evvel.Oyundayken pc dondu 1-2 saniye sonra mavi ekran hatası verdi.Yeniden başlayınca dmp uzantılı hata dökümanını aldım.Anlayan varsa paylaşabilirim.
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunun neden kaynaklandığını sanırım buldum.Şimdi bu Kernel PnP hatası pc nin kitlenmesini sağlayan hata.Bu hatanın kaynağıda WudfRd yazan şey.Bunun ne olduğuna baktım.Windows Sürücü Yapısı diye bi windows hizmeti.Bunun görevi pc deki driverları kullanıcıya aktarmak yani mausedur klavyedir usb olarak taktığımda algılayıp sürücüsünü bana aktarıyormuş sanırım.Çözümünü ise muhtemelen hizmetlerde bu Windows Sürücü Yapısı durdurulmuştur onu tekrar başlatın demiş makalede.Hizmetlere girdim baktım 2-3 sefer baktım böyle bir hizmet benim pc de yok.Başka windows10 larda görünüyor ama bende yok ingilizce olarak Windows Driver Foundation olarak geçiyo ismi.Bunun olmaması demek pc deki driverların düzenli ve sıralı çalışmaması demek oluyormuş haliyle ya driverlar okunmuyor ya olan driverlar birbiriyle çakışıyormuş.Şimdi benim anlamadığım şey windows 10 u dün gece usb ile sıfırdan temiz kurdum.Ona rağmen nasıl olurda eksik win10 kurulur? tekrar kursam muhtemelen aynı şekilde kurulacak bunu nasıl düzeltirim bilemiyorum sizin bir fikriniz var mı?




  • Bilgilendirici yanıt için teşekkür ederim. Yukarıdaki sorun giderme adımlarını uyguladıktan sonra bile sorun devam ederse, Microsoft Register Server'ı (regsvr32.exe) kullanarak wudfsvc.dll modülünü sisteminize eklemenizi öneririz .

    Başlat düğmesini seçin .
    Tip Komut İstemi .
    Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin .
    İstenirse, tıklayın Evet ya da yönetici parolasını girin.
    Aşağıdaki kodu yazın ve Enter tuşuna basın . Bu kod varolan DLL dosyasını kaldıracaktır .
    regsvr32 / u wudfsvc.dll
    Aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın . Bu kod wudfsvc.dll dosyasını kaydeder .
    regsvr32 / i wudfsvc.dll
    Bilgisayarınızı yeniden başlatın.


    windows driver foundation nasıl çalıştırılır google da araman lazım cogu seyı bende googledan bakıyorum
  • http://batcmd.com/windows/10/services/wudfsvc/ bu sayfada düzeltme aracı var wındowsun surumune gore indir yonetıcı olarak çalıstır demiş
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Hocam 1909 sürümü mevcut bende şuanda.WDFoundation 1800 ve üstünden sonra kaldırılmış win10 dan bunu yazıyı yazdıktan sonra öğrendim.Gördüğüm çözümler 1700 sürümlü dönemlerdi demekki.Dünden beri öğrendiğim garanti bilgi şu.PnP hataları aldığım 2 driver var format öncesindede aynıydı format sornasındada aynı driverlar hatayı veriyor.USB ile başlayan driver bilgisayarın parmak izi okuyucusunun driver i.Diğeri ise İntel dynamic platform and thermal framework driver'ina ait.ikisinide tekrar kurdum farkedince olay görüntüleyicisinde düzelmiş gibi bilgi dosyaları gelmişti.Yeniden başlattığımda ekran yine pixelleşti.Tekrar açtığımda inteli ve parmak izini tamamen kaldırdım hala olay g.'de sadece 2 driver da PnP hatası gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.