Şimdi Ara

DELL 7559 UHD vs FHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalarım sonucunda dell 7559 almaya karar verdim ama hangi modelini alsam bilemedim genel olarak film dizi programlama photoshop ve oyun için kullanıcam sizce FHD mi alıyım UHD mi ?

• Hangisini aldınız acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alto777 A kullanıcısına yanıt
    Almadım hocam vazgeçtim bu modelden başka modellere bakıyorum Dell 7559 sorunları çok malzemesi kötü şuan için PE60 almayı düşünüyorum.
  • pe60 yn monytoru gercekten kotu. 7559 yle kyyas edylecek gyby degyl. malzeme kalytesynden cok ben olsam bunu dusunurdum
  • 0dyofil 0 kullanıcısına yanıt
    Monitörü kötü falan değil eğer beyaz renklerin sarımtırak olmasından bahsediyorsan o renk modları ile alakalı ayrıca o sarılık ile ilgili tek 1 konu var tek bir fotoğraf var. PE60 kullananlar ekranın gayet başarılı olduğunu söylüyorlar. Dell 7559 klavyesi oyuncak gibi DDR3L ram ve 5400RPM hdd var ayrıca ışık sızması denilen saçma sapan kronik sorunları var ek olarak ana konusunda epey gezindim çok sorunlu bir model herkes şikayet ediyor. Son olarak tabi klavye aydınlatması yok ve kasası plastik. PE60 ın metal olması bile yeter. Panel hoşunuza gitmezse zaten IPS panel alıp takarsınız çok sıkıntı değil.
  • hepsiburada dan alınan hiçbir 7559 da sıkayet gormedım ben. ozellıkle o sıtenın satttıgı model sorunsuz. ve kesınlıkle ıddıa edıyorum paneli pe60 dan iyi. klavye konusunda katılıyorum. bence en goze batan sorunu. ama dedıgım gıbı hepsıburada da satılan serıde ısık sızdırma problemı yok
  • 0dyofil 0 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada daki model sorunsuz ama fiyatı %20 daha fazla bütçeyi aşan bir fiyata geliyor alınmaz o bilgisayar çok sıkıntılı paneli tabi iyi olacak PE60 TN panel Dell IPS ama sadece panel için 20 tane sorunu olan bilgisayarıda almam yani PE60 benim için ideal zaten odamda 4K TV var ona bağlayacağım.
  • ben sorunsuz oldugunu soyledıkce siz ısrarla sorunlu oldugunu iddia ediyorsunuz. malzeme kalitesi düşük olması bir sorun değildir. kaldı ki sizde kabul ediyorsunuz o sitede ki serinin problemsiz oldugunu. fiyattır klavye ve kasanın plastik olmasıdır hak veririm. ama 20 tane sorun diyip bir de herkes memnun degil derseniz samimiyetinizden suphe ederim. bu laptopu kullanan cok cok buyuk bir kesim gayette memnun ayrıca. neyse... size hayırlı gunler. tartısılacak bır konu degıl cunku benım ıcın.
  • 7559 kullanıpta öyle çok şikayetçi olan bende görmedim şuana kadar açıkcası ... 0dyofil'e hak veriyorum PE60 hakkında pek bir bilgim yok belki onu almak daha mantıklı olabilir ama 7559 hakkında duyduğum tek şey f/p oranı bakımından şuanda piyasadaki en iyi laptop olması ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0dyofil

ben sorunsuz oldugunu soyledıkce siz ısrarla sorunlu oldugunu iddia ediyorsunuz. malzeme kalitesi düşük olması bir sorun değildir. kaldı ki sizde kabul ediyorsunuz o sitede ki serinin problemsiz oldugunu. fiyattır klavye ve kasanın plastik olmasıdır hak veririm. ama 20 tane sorun diyip bir de herkes memnun degil derseniz samimiyetinizden suphe ederim. bu laptopu kullanan cok cok buyuk bir kesim gayette memnun ayrıca. neyse... size hayırlı gunler. tartısılacak bır konu degıl cunku benım ıcın.

Kullanmadan bilemezsiniz şuan kullanıyorsanizda fanboyluk yapmaya gerek yok dandik bir laptop aldim 1 hafta sonra iade ettim ayrica isinma problemide var 80 90 dereceleri gordüm bana göre çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanboyluk yapacak yaşı çoktan geçtim ben sevgili dostum. ;)
  • Hocam abimde pe60 var bence yukardaki arkadaş haklı 7559 un ışık sızması olmayan modeli pe60 tan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca biraz ısınıyormuş sanırım, abim biraz söyleniyor da oyun oynarken.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    usta bi oyun daha calıstırsaydın o sırada, 100 dereceye tamamlayıp su filan kaynatırdın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.