Şimdi Ara

Dell 5110 Touchpad Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte o yok hocam bende. denetim masasından fareye de girdim ama resimdeki gibi değil. normal pcdeki gibi fare ayarları çıkıyor. sürücü de yüklü aksine.
  • Bu şekilde bir ekran gelmiyorsa Alps touchpad driver kurulu değildir.Onu yüklemeniz gerekli.Bu linkten indirebilirsiniz.http://downloads.dell.com/input/R305170.exe

Dell 5110 Touchpad Sorunu

• tamamdır hocam çok teşekkürler. halletttim.
  • Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Dell 5110 B63F45 laptobum var.Aldıktan kısa bir süre sonra touchpad takıla takıla hareket etmeye başladı.Touchpad yazılımını kaldırınca sorun düzeliyordu.Baştan format attım ilk zamanlar iyiydi fakat tekrar yapmaya başladı.Fark ettim ki bu olayı sadece prize takılıyken yapıyor.Pil de hiç bir sorun yok.İnternette biraz araştırdığım kadarıyla şarj cihazından kaynaklanabileceğini söylüyorlar.Eski sürüm yeni sürüm denedim ama fark etmedi.Yazılımsız olunca hiç bir problemi olmuyor.Ne yapmam lazım?

Hocam sorun halloldu mu ? konu üzerinden epeyce zaman geçmiş ama aynı sıkıntı benim Laptopta da var o yüzden tekrar gündeme getirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA Beyzade

quote:

Dell 5110 B63F45 laptobum var.Aldıktan kısa bir süre sonra touchpad takıla takıla hareket etmeye başladı.Touchpad yazılımını kaldırınca sorun düzeliyordu.Baştan format attım ilk zamanlar iyiydi fakat tekrar yapmaya başladı.Fark ettim ki bu olayı sadece prize takılıyken yapıyor.Pil de hiç bir sorun yok.İnternette biraz araştırdığım kadarıyla şarj cihazından kaynaklanabileceğini söylüyorlar.Eski sürüm yeni sürüm denedim ama fark etmedi.Yazılımsız olunca hiç bir problemi olmuyor.Ne yapmam lazım?

Hocam sorun halloldu mu ? konu üzerinden epeyce zaman geçmiş ama aynı sıkıntı benim Laptopta da var o yüzden tekrar gündeme getirdim.

Evet hocam sorun çözüldü bir süre Alps touchpad yazılımını sildim kullandım.Daha sonra yazılımı tekrar yükledim.Sorunum halloldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA Beyzade

quote:

Evet hocam sorun çözüldü bir süre Alps touchpad yazılımını sildim kullandım.Daha sonra yazılımı tekrar yükledim.Sorunum halloldu.

Sorun hallolmayınca servisi çağırdım touchpad i değişridiler ama yine aynı sıkıntı var hatta biraz daha artmış durumda gibi hissettim. İşin ilginç tarafı eleman servisten gelince Laptop sorun yapmadı :) her zaman olmadığı için. Eleman da bunda bişey yok ama değiştireyim dedi değiştirdi yine aynı sıkıntı hatta dediğim gibi biraz daha fazla gibi birde öyle deneyeyim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.