Şimdi Ara

Deliye Aşk Nedir Diye Sorumuşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Deliye aşkı tarif et demişler başlamış yazmaya. Aşk mutluluktur demiş ve başlamış anlatmaya. Öyle sıkılırsınız öyle bunalırsınız ki tek kaçışınız aşkıdır. Yanlızca onu düşündüğündünüzde mutlu olursunuz. O sizin ondan kaçtığınızı düşünür sizin onu yaşadığınızdan, onu görme ellerini tutma umudunuzun herşeyiniz olduğundan habersiz. Küçücük bir merhabasının sizi ne kadar mutlu edeceğinden habersiz.

    Ve eklemiş aşk korkmaktır demiş. Kaybetmekten öyle korkarsınız ki onsuzluk en büyük kabusunuz olur. Hayatınız boyunca belkide yanlızca onun ismini sayıklayarak uyanırsınız kalbiniz bir tek o sorulduğunda onun ismi anıldığında ritmini değiştirir.

    Deli bu dururmu devam etmiş… Aşk bazen kaçmaktır demiş. Yanlızca onu üzmekten korktuğun için kaçmaktır. Sebebini bilmeden kaçmaktır. Bazen çok sevdiğin için bazende korktuğun için kaçmaktır. Kaçmak her ne kadar en kolay çözüm gibi görülsede aslında en zor olanıdır demiş. Delice yüzleşmek varken delice sevmek sarılmak hiç birşeyi umursamadan ellerini tutmak önce elerinin sıcaklığını ellerinde daha sonrada kalbindeki seni tam kalbinde hissetmek ve o inanılmaz mutluluğu tarif edememek varken demiş deli.

    Sıralamaya devam etmiş. Aşk heyecandır çabalamaktır bezan yanlış anlamaktır bazende yanlış anlaşılmaktır. Yanlış anladığında ve yanlış anlaşıldığında üzüntünü tarif edememektir demiş. Bazen 1 kelimenin anlatabileceği şeyi yanlış anlaşılma korkusuyla sayfalara sığdıramayıp sevdiğinin başının etini yemektir demiş....

    Linkten yazının devamını okuyup yazım hakkındaki değerli yorumlarınızı bildirirseniz çok sevinirim. Yorumlarınız ve eleştirileriniz benim için çok önemli. Yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim.

    Aşk Nedir ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.