Hızlı cevabınız için teşekkürler.Size nasıl ulaşabiliriz. |
Deliver Us Mars Türkçe Yama (2. sayfa)

-
-
Discord kullanıyorsanız, oradan bana yayın açabilirsiniz dosyalara bakabilirim veya forumdan özel mesaj atarak, anydesk verebilirseniz bağlanıp o şekilde de bakabilirim.
-
admin ben kuramadım asıl pak dosyasını direk paylasırmısınız bizle=)
-
sevgili volktyson kardesim maalesef ne yaptıysam oyuna kurulumu gerceklestiremedim ilk defa bir yamayı yukleyemedim bi el attta su yamayı pak dosyası olarak sunarmısın
lutfen =)
-
Oyuna büyük ihtimal güncelleme gelmiş zaten, önceki arkadaşlarda kurmasına rağmen görmüyor dedi. Biriniz bana ulaşın dosya yapısına bakayım, ona göre belki basit bir şey ise indirmeme gerek kalmaz dedim ama bana kimse ulaşmadı. Oyun bende epicde yok. Olsa indirip bakacağım ve güncelleyeceğim ama dosyalara erişimim olmadan güncelleyemiyorum şuan
-
peki anladımda kurulumun icindeki pak dosyasını atamazmısınız=)
-
Atsam da çalışmayacak zaten, kuran insanlar Türkçe olmuyor demiş. O yüzden diyorum güncellemem gerekli diye
-
peki kral bekleyelim bakalım guncellemeni=)
-
Oyun sende inikse bana yayın açarsan veya dosya konumunun fotolarını atarsan, hızlandırırım bu işi, discordda varsan veya buranın özelinden yarın konuşalım
-
yanlız ben discord dan anlamam dosyanın fotosunu atayım bir bak=)
-
-
-
sevgili kardesim fotoları attım bir yardımcı olda hemen oyunu tr yamalı oynayalım cunku oyun cok guzel=)
-
discord üzerinden size yazdım. kullanıcı adım baybayber
-
sevgili volktyson kardesim cozebildinmi guncellemeyi.
-
hocam siz pak paylaşın benim oyun güncel olmayabilir.
-
Anca müsait olabildim. Bakıyorum birazdan
-
Türkçe yama güncel sürüme uyarlanmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basmanız gerekiyor. Korsandan oynayanlar Steam Yükle butonundan kurmaları gerekiyor. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
teşekkürler sevgili kardeşim=)
-
Rica ederim, iyi oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X