Şimdi Ara

delitilki sitesi güvenilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
12.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon alıcam diğer sitelerden 100-150 tl atıyor da Z2 falan alan var mı siteden?
  • kesinlikle uzak durulması gereken bir site stokta olmayan ürünleri yüzlerce kişiye satıp uzun bi bekleme sürecinin ardından tedarik edilemiyor diye bir uzun iade süreci başlıyor... şu an o aşamadayım. ve tedarik edilemeyen ürün de sitede satılmaya devam ediyor. varın gerisini siz düşünün. inşallah parayı kurtarırız.. bu yorumu delitilkinin her konusunun altına yazıcam belki birilerini dolandırılmaktan ya da en azından çıldırmaktan kurtarmış olurum.
    müsteri hizmetleri hesapta var.hem yalan merkezi.hem hiç bir etkinliği yok.sadece milleti dolandırmayı uzun süreye yaymak için kurulmuş düzenek.insanların güvenini kullanarak gelecek bu ürün diyerek beklediği vede ürün gelmedi ise para iadesi yapılacak diye beklenen,daha sonrada müşteri hizmetleri ile oyalandığı bir düzenek.birde bu tür dolandırıcılıkları bilemediğim için,başıma başka yerlerde iki türlü iade oldu.bir taksitli alışverişlerde artı lı eksi,li ödeme ile borç ödenmiş gibi gösterilerek sıfırlanması.birde her ay taksit taksit kredi karta iadesi.galiba bazı firmalar her ay yatan taksitlerdeki parayımı kullanıyorlar acaba.

.................................
    20.10 2015 de tüketici hakem heyetine belgelerimi verdim.bir gün sonra para iademin yatmış olduğunu gördüm.sonuç olarak paramı çok zaman sonra zorlanarak alabildim.alacağım üründe bu zamana kadar alamadım.şimdi ise niye iadeyi vermediler,bu kadar zaman sonra niye yatırdılar bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azakliefe -- 22 Ekim 2015; 17:01:27 >

• Philips kablosuz kulaklık siparişi verdim, kulaklık bu gün geldi. Kulaklığın kutus açılmış, kulaklık kullanılmış. Test etmek için prize taktım o da ne kablo girişi elimde kaldı. hasarlı ürünü bana göndermişler. Geri göderdim umarım olumlu şekilde sonuçlanır.

Benim tahminim Media Markt elinde kalan teşhir ürünlerini bu site üzerinden eritiyor.

Bu sırada müşteri hizmetleri dediğiniz gibi rezalet, Telefonla görüştüğüm bayan mahkemeye verin diyor.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.