Şimdi Ara

Delirmek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar beyler bayanlar neyse direk konuya giricem benim okulda sevdiğim bir kız vardı kız beni takmıyordu ama sonradan bu beni face'den ekledi sonra engelledi .s.s
    vatsapdan sordum ne yapmaya calısıyorsun falan bu yazdı numaramı nerden buldun snra özürdilerim yanlıslıkla sildim herneyse konusmaya basladık bana dedi arkadaşca konuscaz baska bisi bekleme tamam dedim sonra bu konuyu bana sordu neden beni sevdin dedim güzelsin iyi niyetlsiin falan güzelmiyim sence evet falan derken kıyafetten tut herşeye sordu olumlu cevaplar verdim 3 4 saat aralıksız konustuk iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda ne görmek istersin dedi bende dedim sevdiğim kişileri arkadaşım sen falan dedim iyi geceler iyigeceler bitirdik ertesi gün okuldan sonra selam yazdım ama cevap alamadım yanlıs bisimi yaptım dedim konusmak istemiyorum dedi falan filan anlamıyorum okadar güzel konuşmuştuk ki dedim olucak ama bilemedim sonra bide yazıyo umut vermiş gibi oldum kusura bakma hakaret edicektim etmedim neyse hayatta basarılar hoşçakal deyip bitirdim konusmayı ne yapmalıyım okadar cok seviyorumki kızı onsuz yapamıyorum yaş 16 ve ciddi düşünüyorum ondan başka bisi düsünemiyorum

• Zamanla geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yasindayken neyin ciddiyetini dusunmeyi bekliyorsun sincap ?

• O sırada kafası başka şeyle meşguldür o yüzden selam vermemiştir takam kafana. Düşündüğün şeye bak. Durduk yere niye sana küssün ki, mantıklı değil zaten.
  • Buna deliriyosan malsin

• panpaciben kullanıcısına yanıt
    kardeş ben sevdim birisini kolay kolay aşık olan biride değilim senin gibi sevip kullanıp atmayız biz
  • Egosunu tatmin etmiş ve asıl sevdiği çocuğa açılmak için hazırlanıyor olabilir.Kusura bakma ama önce ümit verirler sonra prdon ümt verdhim yhaa.sS olur.O yaşta düzgün davranan kız varmı ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ergenlik ve Vampir Haftası yada Bipolar birleşimi böyle birşey olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollingskate

iyi akşamlar beyler bayanlar neyse direk konuya giricem benim okulda sevdiğim bir kız vardı kız beni takmıyordu ama sonradan bu beni face'den ekledi sonra engelledi .s.s
    VATSAPdan sordum ne yapmaya calısıyorsun falan bu yazdı numaramı nerden buldun snra özürdilerim yanlıslıkla sildim herneyse konusmaya basladık bana dedi arkadaşca konuscaz baska bisi bekleme tamam dedim sonra bu konuyu bana sordu neden beni sevdin dedim güzelsin iyi niyetlsiin falan güzelmiyim sence evet falan derken kıyafetten tut herşeye sordu olumlu cevaplar verdim 3 4 saat aralıksız konustuk iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda ne görmek istersin dedi bende dedim sevdiğim kişileri arkadaşım sen falan dedim iyi geceler iyigeceler bitirdik ertesi gün okuldan sonra selam yazdım ama cevap alamadım yanlıs bisimi yaptım dedim konusmak istemiyorum dedi falan filan anlamıyorum okadar güzel konuşmuştuk ki dedim olucak ama bilemedim sonra bide yazıyo umut vermiş gibi oldum kusura bakma hakaret edicektim etmedim neyse hayatta basarılar hoşçakal deyip bitirdim konusmayı ne yapmalıyım okadar cok seviyorumki kızı onsuz yapamıyorum yaş 16 ve ciddi düşünüyorum ondan başka bisi düsünemiyorum

VATSAP

• İşte türkiye neden gelişemiyor diyorlar o kadar saçma şeylere kafanızı takıyorsunuz sonra sınıfta kalıp okuldan atılıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollingskate

kardeş ben sevdim birisini kolay kolay aşık olan biride değilim senin gibi sevip kullanıp atmayız biz

16 yasındasın neyin tribi bu kızın dotunu kaldırmışsın artık o kız sana hayatta bakmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.