Şimdi Ara

Delircem Yardım Edin Pes 2015

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya oyunu bir türlü istediğim gibi oynayamadım ilk yüklediğimde oluyordu sorunum şu ben şimdi oyunu f710 ile oynuyorum ve oyunda oyuncuyu analog ve diğer yön tuşları ile haraket ettirmek istiyorum ama sen gel analog olurken Yön tuşları taktik Değiştiriyor Yön tuşu olurken analog taktik Değiştiriyor nasıl düzelticem yardım edin lütfen teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu yardım
  • oyundayken maça girmeden önce ayarlanabiliyor.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Hocam nasıl yapıcam

maça girmeden önce ayarlar var. PS4'te Kare'ye basınca ayar menüsü geliyordu.
    Hocam sağolun ordan gereken ayarları yapıyorum ama yinede analog ve Yön tuşlarını kullanarak adam yönlendirme olmuyor pes 2013 te buton yapılandırmasından LS ve Yön tuşları yapıyordum oluyordu bu sefer öyle bir Seçenek yok ama ilk seferde olmuştu şuan nasıl yaptım en ufak fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Hocam sağolun ordan gereken ayarları yapıyorum ama yinede analog ve Yön tuşlarını kullanarak adam yönlendirme olmuyor pes 2013 te buton yapılandırmasından LS ve Yön tuşları yapıyordum oluyordu bu sefer öyle bir Seçenek yok ama ilk seferde olmuştu şuan nasıl yaptım en ufak fikrim yok

taraf seçimi kısmında bir tuşa basıyorsun. PC'de hangi tuş bilmiyorum ama PS4'te Kare basınca giriliyor ayar kısmına.

[Personal Data Settings] => [Button Configuration]=>[Player Movement]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Deniyorum şimdi

yok hocam olmuyor LS var yön tuşları olmuyor
  • Aynı sorunu yaşıyorum çözümü nedir :S
  • oyun settingsten kol ayarlarını varsayılan yap sonra sadece tuş yapılandırmasını yap başka bişeye dokunma
  • PC için yazıyorum Oyuna başlamadan önce urulu dosyanın içindeki settings'ten kntrlChz kısmına girin Sadece Y ekseni.. kalan kısım kalacak (yani L yazanlar), diğer durum düğmesi A (ya da numpad) falan yazanları tamamen silin o kısım boş kalacak herhangi bir tuş atamayacaksınız, analog ışığınıda oyun sırasında kapalı tutarsanız hem durum çubuğu zımbırtısıyla hem de joystickle oynayabilirsiniz ben öyle yapıyorum
  • Kurulu yerine urulu yazmışım :) Bir de yukarıdaki boş bırakma işlemini şöyle yapıyorsunuz ilk önce durum düğmesini A falan yazan yerleri joystik üzerindeki alakasız bir tuşla değiştiriyorsunuz, sonra tekrar düzeltince durum düğmesi kısmı boş kalacak, bu şekilde hepsini boş bıraktıktan sonra OK deyip çıkabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.