Şimdi Ara

DELİİCEM ARTIK LUTFEN YARDIMCI OLUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hykara86

ciddmisin bılmıodum :D toshıbada cd işi yok arkadasım kendı otomatık sıstemı var ama ızınlere ERISILMIYOR ..

cd-rw yok mu? tak ordan başlat işte? böyle olmuyo mu?
  • izin vermıyor demek ne demek arkadasım ??
  • quote:

izin vermıyor demek ne demek arkadasım ??

o cd yi windows değil bios çalıştırıyor sen çökertmediğin sürece bios u veya dvd-rw ı o kapak açılır o cd/dvd çalışır, ama önemli veriler varsa elinde kesinlikle linux ile aç o aleti kurtar derim sana benden sana tavsiye
  • cd yokkk arkadaslar yokk

servısı araddım en kısa zamanda yollayın dedıler sımdı ona bakom
  • quote:

cd yokkk arkadaslar yokk

servısı araddım en kısa zamanda yollayın dedıler sımdı ona bakom

Yakınlarda internet cafe yok mu? Git rica et bi win cdsi al.Bas formatı tamamdır.
  • yaw huuuuuuuu ben d dekı verıler kaybetmemek ıcın ne servıse nede pccıye gotuemıom sız bna al cd yı tak format at dosunuz :))

plantamax - haklısın ne dıım
  • quote:

yaw huuuuuuuu ben d dekı verıler kaybetmemek ıcın ne servıse nede pccıye gotuemıom sız bna al cd yı tak format at dosunuz :))

plantamax - haklısın ne dıım

birader artık demeyeyim demeyeyim diyorum da bas bas söylenmiş 30 defa ben de dahil olmak üzere bu söyleyenlere, git bir ubuntu 10.04 indir kurmadan cd den çalıştırarak verilerini al, bu kadar mı zor bunu anlamak ya
  • ne vuruon kardesımmmmmmm alla alla anladık da yukluyemıoduk

sımdı c ve d bana aıt yaptım sonunda lakın admın ben olmama ragmen hala d dekı dosyalara tek tek ızın vermem gerekıyor nıye bole yaw sectıgım ızınlerı tum klasorlere uygula dıyorum hata verıyor ama tek tek resım olsun mp3 olsun ızın verebılıyorum :s bıyerde gene hata ettım galıbaaa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.