Şimdi Ara

deli olcam bi bakarmsıınız (sorun çözüldü virüs cpu kullanımı masaüstünde bile %100)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce 280x vapor x ekran karti aldim sapphire marka geçen sene asus dcII HD7950 kart kullanmıştım onda bf3 oynarken fps 150 lere kadar çıkıyordu bu yeni aldiğim kartta 60 larda hatta 50 nin altina bile düşüyor driver güncelledim ondan mı yapiyor bilmiyorum. anlamadığım şey 7950 de tahitnin kirpilmiş versiyonu gpu vardi vapor x te tahitinin hasi var yüksek performans vereceğine neden böyle sonuç veriyor yardimci olurmusunuz

i5 3570k işlemci 8 gb ram 2133mhz msi z77 anakart var sistemim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirbeyin -- 10 Haziran 2014; 13:41:35 >

• Sirbeyin kullanıcısına yanıt
    Diger donanımlarınız el verişlimi bu karta?
    Mantle destegini açtınızmı bi açın fps farkı yapar belki.
  • su fps ye bak yarin karti geri vericem

deli olcam bi bakarmsıınız (sorun çözüldü virüs cpu kullanımı masaüstünde bile %100)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirbeyin -- 10 Haziran 2014; 13:12:23 >
  • allah allah.. mesajım bulunsun bakalım. merak ediyorum sorun nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantle ı directx yap mantle apu desteğidir
    280x hic bi şekilde150 FPS veremez
    hd 7950 150fps veriyorsa yani gtx 680 vermiyoda o yuzde n büyük basari belki hd 7950 ayarlar lowda yada çözünürlük düşük olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan432

mantle ı directx yap mantle apu desteğidir
    hd 7950 150fps veriyorsa yani gtx 680 vermiyoda o yuzde n büyük basari belki hd 7950 ayarlar lowda yada çözünürlük düşük olabilir

150 yi abarti dedim farkndym 125 i gördüğüm oldu eminim zaten moralimi bozan da bu
  • şimdide normal kartta sıkıntı mı var anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirbeyin -- 10 Haziran 2014; 13:12:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirbeyin

quote:

Orijinalden alıntı: hakan432

mantle ı directx yap mantle apu desteğidir

150 yi abarti dedim farkndym 125 i gördüğüm oldu eminim zaten moralimi bozan da bu

Merak ettim playclav acıp bir goruntu atarmısınız?
  • mantle'ı açınca bazı kartlar sorun çıkarıyormuş bazılarında o yüzden directx açıp bir dene sorun devam ederse
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

mantle'ı açınca bazı kartlar sorun çıkarıyormuş bazılarında o yüzden directx açıp bir dene sorun devam ederse

Ben bf4 te gtx 690 la zar zor 120 kusur alabildim. Cok merak ettim su 7950 yi.
  • Adam bf3 diyor bazilari mantle yi kapat diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hknups

Adam bf3 diyor bazilari mantle yi kapat diyor

• Playclaw5 acin bi bakalim sorun nerde..

• onu bunu anlarımda 150fps alıyordum diye abartıp foruma konu açmak nedir?iyice yol geçen hanı oldu forum
    açık havada fps 50 nin altına pek düşmemesi lazım , 20-30 fps görüyorsan problem vardır , ekran kartını taktıkdan temiz format ve son driveride kurmamışsındır , bunlarıda konunu okuyan milletin aklı yine karışmasın diye yazayım :) , yoksa sana yazmazdım bu halde

R9 290pcs+ & 3930k BF3 ultra 64 kişi multi 1920x1200 açık alan fps leridir eski bir konumdan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 10 Haziran 2014; 5:03:43 >

• Mantle desteğin açık mı? fps farkı olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolizm

Mantle desteğin açık mı? fps farkı olabilir mi acaba?

Bf 3 mantle

• Su mantle olayina oldum gulmekten ya

• Concerve kullanıcısına yanıt
    karti satmasaydim da şimdi gösterirdim hepinize. bir fantazi peşinde değilim kart aliyim testlere sokayim burda paylaşiyim gibi heveslerim yok 860 tl para verdim geçen yaz aldiğim hazzi bu kartan alamıyorum takildiğim nokta o.

dün 2 3 e kadar uğraştim şimdi birde şu play claw i deniycem.
  • temiz format ve windows kurup en son amd driveri yükleyip dene bir böyle yapmadıysan
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    hiç sorma :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.