Şimdi Ara

Deli gibi ping var. (Sadece oyun içinde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan bir rank maçına girdim ve sabit 400-450 arası ping'im var. Oyun benim yüzümden gidiyor. Çok zor oynuyorum 2 defa pc'ye ve oyuna baştan restart attım olmadı. Modemi resetledim olmadı. N'apabilirim acaba? İnternetteki normal hızım gayet iyi.Sadece oyunda maçta ping havalarda. MSN,vs. hiçbir alt program da açık değil.

• speedtest.net'e girip sana yakın olan bir lokasyona test yap eğer pingin 40-50 üzerindeyse problem vardır

birde şu makaleyi okumanı öneririmhttp://www.f-blog.info/dslam-kaynakli-uzun-ping-suresi-sorunlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 13 Nisan 2012; 22:16:07 >
  • başlat çalıştır. msconfig ' e gir başlatmadaki butun programları kapat hala varsa ve dediklerine gore bulundugun bolgede sorun olabilir ttnet altyapısı herzaman sorunlu zaten.

ranked girme bir sure baktın duzeldi devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

başlat çalıştır. msconfig ' e gir başlatmadaki butun programları kapat hala varsa ve dediklerine gore bulundugun bolgede sorun olabilir ttnet altyapısı herzaman sorunlu zaten.

ranked girme bir sure baktın duzeldi devam edersin

zaten o dediğin başlatmadaki bütün programlar ben bildim bileli hepsi kapalı.Antivirüs hariç. O da zaten süresi bitti pasif. Maç öldü zaten sövüyorlar bana. Adamlar da haklı. Birazdan speedtest sonuçlarını yazarım.
  • 214 ms çıktı rezillik. 2. taramada da 294 ms çıktı. Download ve Upload hızlarım da rezalet çıktı normale göre. TTnet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.