Şimdi Ara

deleted content

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natasahamdi -- 6 Temmuz 2015; 2:27:51 >

• döner tekme dedıgın amator ve profesyonelde bıle bınde bır yapılan bı eylemken sokakta yapılması zaten akıl karı degıldır kaldıkı bı ınsan mucadele sporu yapıyorsa sokakta kendını savunmak ıcın yapması sacmalıktır mucadele sporlarının yeri sokaklar caddeler değil ringlerdir
    hocan kim tanırım belkı? yasında ufak galıba

Orijinalden alıntı: meren1453

selamün aleyküm ey Allah'ın güzel kulları kavgaya giripte güzelliğinizi devam ettirmek istiyorsanız yazdıklarımı dikkate alın güzellikten olmayın.

Kavgada kim alır meselesi.Adamına ve sporcusuna bakar.Kick boks sokak sporu değildir low kick ve high kick harici sokakta olmaz. Yani dönerek tekme atma cart curt falan boş işler sokakta.Sen ayağını kaldırırken taşaklarınızı bir sıkarlar gözünüzü hastanede açarsınız boksada gitmeyin sırf sokak için.o da sakat biraz. yani adamla boğuşmaya girerseniz sağ kroşe aparkart falan boşa öğrenilmiş olacak.

Kısaca Olayımız Şu -->> tekme + yumruk için = Kick boks ancak abartılmadan olacak.yani ayağı fazla kaldırmak yok.Ayrıca Muay Thaide olabilir.ancak öğrenirken çok dayak yersiniz

------->boğuşmalar için judo. tavsiyemdir .babam judo öğrenmiş nerden öğrendiyse babamdan 20 kg fazlayım ve daha uzunum geçen bir çatıyım diye hafif birşey deneyecektim.ayakta omzundan tutmamla beraber bana ne yaptıysa köyden topladığımız domatesler vardı kafamı içine sokacaktı yani adamı yumruksuz halletmek isterseniz judo . seneye judo ya kesin gitmeyi düşünüyorum gençlik spora. ancak kick boks hocam iyi güzel şu anda
    gençlik olay budur kick boks+judo

karşınıza en kral karateci kungfucu cart curt gelsin ebesininkini gösterirsiniz

------------------------------------------
    Bıçaklı olaylarda kaçın önerim budur. fazla zorlamayın yani. bordo bereliyi tinercinin teki bıçaklamıştı . yani ne olursanız olun bıçakdan uzak durun

çoğu dediğin doğru ama iki noktaya değineceğim

-eskiden lisede en az 4 yıl judo yapmış arkadaşım vardı beni yere düşürmek istedi fakat yüzünde yumruğun rüzgarını hissetti yani sen yakadan paçadan tutana kadar adam alttan toplarına geçirir yüzüne de zincir yumruğu gösterir netice olarak adamla dipdibeysen judo iyi dediğim gibi içine girebilirsen o da?

-bordobereliye gelince o çaylak bir bordoberelidir zaten şampiyon bir boksörü öldürdü tinercinin teki buradan çıkartacağın sonuç (kaçmak en doğrusu) soğukkanlı olacaksın kavgada en önemli şey ne bildiğin değildir soğukkanlılıktır.soğukkanlı olmazsan bildiklerini yapamazsın

edit:bu kadar konuşuyon da acaba sen kimsin? diye sorarsan küçüklüğümden beri defalarca bıçaklı tinerciler kesti önümü kaç defa bıçaklı 5-6 kişilik gruplardan kaçtım küçükken bol bol kavga ettim.yani sokak tecrübem var ve şuan wing tsun la ilgileniyorum

tavsiyem:wing tsun şart ona ek olarak güreş veya aikido he bu arada son dediğin lafa kesinlikle katılmıyorum

• quote:

ha tinerci olayına fazla güvenmemek lazım hocam nasıl desem en garantisi kaçmak.ancak ben kb ci olduğum için bıçak teknikleri yok.ufaktan anlatırsanız belki bizde 1 kişiye kendimizi savunuruz

hocam bugün antrenör o konuya değindi. bıçak , sopa vs. ile saldırıya uğradığımızda bacağımızı gergin bir şekilde içten dışa daire yaparak aleti tutan ele ayağın yanıyla tekmeyi koyuyoruz . tabi o an yapabilir miyiz , hiç sanmıyorum
    Sokakta bicakli bir saldiraya ugrasaniz bu sporda ogrendiginiz teknigi iyice otutturduysaniz eger kurtulmaniz cok basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca tinerci tarafından bıçaklanıp öldürülen Bordo Bereli değil SAT Komandosuydu. Adam ambulans bulamamış. Sırtında bıçakla yaklaşık 30 dk yürümüş hastaneye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 16 Ağustos 2012; 14:23:06 >

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

ha tinerci olayına fazla güvenmemek lazım hocam nasıl desem en garantisi kaçmak.ancak ben kb ci olduğum için bıçak teknikleri yok.ufaktan anlatırsanız belki bizde 1 kişiye kendimizi savunuruz

hocam bugün antrenör o konuya değindi. bıçak , sopa vs. ile saldırıya uğradığımızda bacağımızı gergin bir şekilde içten dışa daire yaparak aleti tutan ele ayağın yanıyla tekmeyi koyuyoruz . tabi o an yapabilir miyiz , hiç sanmıyorum

Bana göre en iyisi böyle durumlar %100 kaçmak. Fakat kaçamıyorsanız veya birini korumak durumundaysanız kafasına high kick vurun. Diğer o aikido judo hareketleri hepsi hikaye.. High Kick'i sert bir şekilde vurursanız bayılacaktır zaten.

• +1 exe ama wing tsun + aikido çok nefis bişey oluyor güvenlik güçlerinden olmak istiyorsan benim gibi

Ben de zaten şampiyon boksörün tinerci tarafından öldürülürdüğünü söyledim.Tinerciler sürpriz bi kutu gibi

Not:Bordobereli hakkında çaylak dediğim için sizden ve Türk Ordusundan özür diliyorum.

Orijinalden alıntı: Uçan Ayı

+1 exe ama wing tsun + aikido çok nefis bişey oluyor güvenlik güçlerinden olmak istiyorsan benim gibi

Ben de zaten şampiyon boksörün tinerci tarafından öldürülürdüğünü söyledim.Tinerciler sürpriz bi kutu gibi

Not:Bordobereli hakkında çaylak dediğim için sizden ve Türk Ordusundan özür diliyorum.

Aikido bana biraz hafif bir spor gibi geliyor. En basitinden. Kapkaçtı karşıda kadının çantasını kaptı kaçıyor.. Size doğru geliyor.. Şimdi aikido ile adamın kolundan veya çantadan tutup savurmaya çalışacaksın. Yada kolunla boğazından durdurmaya çalışacaksın. Şimdi bunu yapmak başka, Yüzüne dirsek - yumruk veya tekme vurmak başka...

Bizim bir dersane hocası vardı.. Hocanın arkadaşı aikidoda eğitim vermeye başlamış. O bile wing chun'un ne kadar sert bir spor olduğunu vurguluyormuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Ayı

+1 exe ama wing tsun + aikido çok nefis bişey oluyor güvenlik güçlerinden olmak istiyorsan benim gibi

Aikido bana biraz hafif bir spor gibi geliyor. En basitinden. Kapkaçtı karşıda kadının çantasını kaptı kaçıyor.. Size doğru geliyor.. Şimdi aikido ile adamın kolundan veya çantadan tutup savurmaya çalışacaksın. Yada kolunla boğazından durdurmaya çalışacaksın. Şimdi bunu yapmak başka, Yüzüne dirsek - yumruk veya tekme vurmak başka...

Bizim bir dersane hocası vardı.. Hocanın arkadaşı aikidoda eğitim vermeye başlamış. O bile wing chun'un ne kadar sert bir spor olduğunu vurguluyormuş..

yok hocam wing tsun temelli aikido sen polis veya güvenliksen etkisiz hale getirmen gerekiyor
    gerçi her zaman böyle yapsak iyi olur bunun mahkemesi var daha hocam hep derdi kavgada hiç bi zaman
    tek kişiyle dövüşmezsin hakimi de unutma derdi sen tekniği uyguladıktan ve yeteri kadar canını incittikten sonra kıvırma işlemleri yapılsa diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Bana göre en iyisi böyle durumlar %100 kaçmak. Fakat kaçamıyorsanız veya birini korumak durumundaysanız kafasına high kick vurun. Diğer o aikido judo hareketleri hepsi hikaye.. High Kick'i sert bir şekilde vurursanız bayılacaktır zaten.

kaçmak her zaman en avantajlısı ama yanında koruman gereken insanlar varken kaçmayı tartışmıyorum bile.

• quote:

en iyisi kurusıkı m16

http://dunya.milliyet.com.tr/-kardak-komandolarini-yunan-ajanlar-oldurdu-/dunya/dunyadetay/18.07.2012/1568490/default.htm
    http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/02/07/istanbulun_gobeginde_dehset_dakikalari#

ve garip bir haber
    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=216457

--------------------------------
    adamı bulup harcamak mı lazım yoksa uslanmışmı belli değil

--------------------------------------------------------------------

bıçak olaylarında ninja yıldızı taşımak en akıllıca iş
    ------------------------------------------------------------------
    Tracy-Mcgrady senin cyber warrior adlı sitedeki crimex ile alakan var mı?
    ------------------------------------------------------------------
    hocam haklısınız çoğunuzda dün kendime boks eldiveni ile yumruk attım kafama , ağzıma değil , biraz daha hızlı vursam dişlerim kırılırdı.

tek bir sorum var tinercilerle uğraşan arkadalkara , bunların kafası nasıl oluyor cin gibi uyanıkmı yoksa yoksa sarhoş gibi mi?

Ne yaptıkları belli olmaz. Bir bakarsın gülmeye başlarlar. Bağırırlar, itip kakarlar, aniden sinirlenebilirler. Uyuşuk bir şekilde dolaşırlar etrafta. Fakat benim gözlemlediğim, bir tinerci para felan istiyorsa ve seni çok sıkıştırmıyorsa güler yüzlü davran. Kardeşim yanımda şu an da yok. Başka zaman geçerken vereyim oldu mu ? gibi güler yüzle birşeyler söyle.. Giderler. Genelde çok zararlı olmazlar. Ama belli olmuyor dediğim gibi sağları solları.

• tinercilerin numarası toplu gezmeleri
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.