Şimdi Ara

[Deleted] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
507
Cevap
0
Favori
14.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • Devleti yönetenlerin gözüne sokmak lazım bunu

quote:

Orjinalden alıntı: ecem_GS

[Deleted]

• Ecem kardeşim, senin gibi değerli insanların var olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor. Senin gibi güzel insanlar ne kadar çoğalırsa Türkiye de, dünya da aydınlığa çıkacaktır. Çalışmaların ve fikirlerin için teşekkürler. Eline sağlık. Sağ ol var ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecem_GS

Ya Allah'ım ne büyük aşktır bu Ata'mıza duyduğumuz.. Resimlerine bakar, videolarını buluruz.. Pek azımız bilir ve okuruz hakkındaki kitapları.. Pek azımız izindeyizdir artık.. Herkes bencilce mutluluklar, maddi hazlar peşindedir ama herkes Atatürkçü dür.
    Dilerim daha farklı olsun bu forum resimlerle sınırlı kalmasın, kitaplardan bahsedilsin, görüşleri anlatılsın.. Sadece değinilmekle kalmasın benimsensin.. İnsanlar doğdukları yerlere, dini inançlarına göre değerlendirilmesin, devlet büyükleri "gerekirse milletim için canımı veririm" diyebilsin gerektiğinde de uygulasın, rüşvetler skandallar bir önceki hükümet döneminin üstüne atılmasın. Sınav sistemindeki sadece isim sorulan mülakatlar kaldırılsın. İnsanlar bilgilerine göre bir yerlere gelsin sülalesine göre değil. Forumlar da kavgalar küfürler başka dillere özenti sözler görmesek..
    Türkiye artık kiminle gurur duyacağına bir karar verse, herkesin arkasına bir kaba kuvvet almasına gerek kalmasa..
    İnsanlar özenti olan herşeyin bağımlılığından kurtulsa.. Birlik olunsa..
    Ve belkide buradan başlayacaktır herşey.. Az değiliz çok fazla üye var ne güzel olurdu herkesin imzasında Atatürk'ün resmini bu birlikteliğe üye olduğunu görmek..
    Karamsar değilim bilakis inançlıyım hepinizden de bunu bekliyorum arkadaşlar fikirler paylaşıldıkça doğruya ulaşır.. Bu forum bambaşka olsun bambaşka yaşatılsın!

"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."

KESİNLİKLE............

• [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • emeğine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş..
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar bu resmi daha büyük boyutlu şekilde nereden bulabilirim.

[Deleted]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 20 Ekim 2006; 10:09:44 >
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.