daddy yankee-like you daddy yankee- la que paso paso bunlar da fena degil. ekle benide.
Bu glüp tam benlik Yaz benide
1-HUSEYIN KARADAYI - AJDA PEKKAN - YAZ YAZ YAZ (HSYN KRDY RMX) 2-HUSEYIN KARADAYI - BOB SINCLAR - I FEEL FOR YOU (AXWELL RMX) 3-HUSEYIN KARADAYI - BURAK KUT - KOMPLE (HSYN KRDY RMX) 4-HUSEYIN KARADAYI - CERRONE VS SWEET CONNECTION - MISUNDERSTANDING (SANDY VEE CLUB MIX) 5-HUSEYIN KARADAYI - CYRISTAL Z - LOVE SEASON (HSYN KRDY RMX) 6-HUSEYIN KARADAYI - DAVID TORT & RUFF - CHANGES (NEW YORK SEXY MIX) 7-HUSEYIN KARADAYI - DAVID VENDETTA - UNIDOS PARA LA MUSICA (COSA NOSTRA MIX) 8-HUSEYIN KARADAYI - FEDDE LE GRAND FEAT MC GEE - JUST TRIPPIN 9-HUSEYIN KARADAYI - FERHAT GÖÇER - CENNET (HSYN KRDY STADIUM RMX) 10-HUSEYIN KARADAYI - FERHAT GÖÇER & HSYN KRDY - YALAN (IS IT A LIE) FEAT FUNKY C 11-HUSEYIN KARADAYI - HSYN KRDY VS FUNKY C - UNITE (HSYN KRDY ELEKTRIX MIX) 12-HUSEYIN KARADAYI - MARTIN SOLVEIG - REJECTION (IAN CAREY RMX) 13-HUSEYIN KARADAYI - MELİS SÖKMEN - AUTUMN LEAVES (VİTAL) 14-HUSEYIN KARADAYI - ONUR BAŞTURK - FREKANS 15-HUSEYIN KARADAYI - SEZEN AKSU - ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM (HSYN KRDY RMX) 16-HUSEYIN KARADAYI - TARKAN - TOUCH (HSYN KRDY ANOTHER LEVEL RMX) 17-HUSEYIN KARADAYI - YOU DANCE FINAL 18-HUSEYIN KARADAYI - YOU DANCE INTERLUDE
K-maro-Histoire de luv K-Maro-million dollar boy k-maro-Femme like you
Fransız rnb şarkıcısı.Bilindiği üzere Avrupa'nın en iyi rapini Fransız zenciler yapar.
pachanga-loco pachanga-como estas pachanga- i don't like reggaeton qwan-i can't deny it qwan-one life one love
Tiki Olmuş Eline SağlıK
plain white t's ====> hey there delilah (cok tatli slow bi sarki)
infernal =====> ten miles (melodisi cok hos)
3 doors down =====> here without you (asiksaniz yada sevgilizden uzaktaysaniz muhakkak dinlemelisiniz)
simdilik bu kadar yeter :)
Tam aradıgım bolum
Hüseyin Karadayıyı deneyin arkadaşlar bütün şarkılar hit diyebilirim ne de olsa discoriumda hergün çalıyor.
söylendimi bilmiyorum ama T.I - Why U Wanna sağlam R&B dir
Diddy ft. Keyshia Cole - Last Night
yazıldı bilmiyorum ama çok hoş bir şarkı.
beni de ekleee
Güzel topic olmuş. Güzel parçalar.
eve feat sean paul-give it to you
Benide Eklersen Sevinirim
arkadaslar madonnanin sanirim "bye bye american pie" sarkisini mixlemisler.cok hos bisey olmus. ama limewiareda bulamadim. neydi o mixin adi acaba? a- a a- marican pie , a- a-a aamerican pie diye tekno bisey olmus hos olmus. ama adi ne
Nicole Scherzinger Feat. T.I. - Whatever U Like
Nicole Scherzinger Feat. T.I. - Whatever U Like KESİNLİKLE İNDİRİN...MÜKEMMEL !!!