Şimdi Ara

[Deleted] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
4
Favori
256.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramuli

quote:

Orijinalden alıntı: SunwooD

Beyler son zamanlarda radyolarda çok defa duydum ama bir türlü bulamadım. İnna galiba ama olmayabilirde. Çünkü arkada fon olarak inna-hot'ın melodisi var ama sözleri değişik. Şöyle biraz araştırdım da inna- love 'da değil. Ama fonda hot ın nakaratında kullanılan melodinin remix i var. Yardımcı olursanız sevinirim.

dediğiniz parça inna-feeelo olabilir.

Buradan

Dostum çok teşekkür ederim aradığım parça buydu. Çok sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: SunwooD

Dostum çok teşekkür ederim aradığım parça buydu. Çok sağol.

Rica ederim.
  • Merhaba değerli arkadaşlar bi parça arıyorum 2002 yılı çıkışlı diye hatırlıyorum o zaman power fmde çok çalardı ama sonra piyasadan bi anda kayboldu bu şarkı. Arabik bi şarkı power fm her yıl başında yaptığı yılın en iyi 30 şarkısının olduğu listede 1. olmuştu o sene power fmin 2002 albümlerine baktım hiçbirinde yer almamış ama ben o zamanlar bilgisayar denen nimetten bi haber olduğumdan parçayı radyodan kasete çekmişim geçen günlerde eski kasetlerimi dinlerken bi anda bu parça çıkınca çocukluğum geliverdi aklıma epey duygulandım ve cep telefonumla parçanın kaydını bilgisayarıma attım arkadaşlar şarkı bu söyleyeninin adını o zamanlar stanlie frig mi ne diyordu power fm djyi Arkın ama tabi ne kadar doğru yazdığım bilinmez işte şarkı bu arkadaşlar:

http://www.metacafe.com/watch/2368883/bu_ark_n_n_ad_n_ve_s_yleyenini_bilen_varsa_yada_ar_ivinde_olan_l_tfen_mu_ca_di_hotmail_com_dan_bana_ula_s_n_imdiden_ilginiz/

Bulabilen yada söyleyenini bilen varsa çok çok çokkkk minnettar olucam hepinize şimdiden bolca teşekkürler konuyu takipteyim :)

• slm arkadaşlar;
    uzun suredır aradıgım bır şarkı var sanırım baya eskı olabılır sozlerını bıle tam hatırlayamıyorum ama mırıldanabıldıgım kadar şöyle bir girişi var to take ı just love gıbı gıbı ....sonra nakaratı la la la lalla la lalal famio famio let the famio gibi bişeyler soylüyor parçada yardımcı olursanız ınanın cok sevınırım.anımsadıgım kadarıylada düet bir parçada olabilir bu.
  • sözler müzik herşey gayet net olsa zaten mp3ünü aramam dimi arkadaşım bunun yanında parçanın sözleri ve müziği belli olabilicek kadarda açık bi video yokmu bulabilen arkadaşlar çok minnettar olucammmm
  • merhaba ben son zamanlarda numberone ve palstation da ama nadir calan bir sarkı var metal ve rock karısımı i am masters gibi cır cumle gecıyor adam gırtlaktan soyluyor yardım olursanız sevınırım bıde sarkı bıterken duruyor bır anda adam bır daha gırıyor.sımıden tesekkurler

Orijinalden alıntı: ergurulus

merhaba ben son zamanlarda numberone ve palstation da ama nadir calan bir sarkı var metal ve rock karısımı i am masters gibi cır cumle gecıyor adam gırtlaktan soyluyor yardım olursanız sevınırım bıde sarkı bıterken duruyor bır anda adam bır daha gırıyor.sımıden tesekkurler

Kanye West - Amazing (Feat. Young Jeezy)
    sarkı budur herkese tavsıye ederım
    Hate Or Love
  • arkadaşlar vermiş olduğum linkteki en son çalan parça kimin bana söyleyebilirmisiniz.bir kaç kelimesini yazarak aratıyorum bulamadım.
    http://www.youtube.com/watch?v=NHoHqbbOAOM&feature=related

sanırım bunu arıyosun arkadaşım .. Bu arada bana yardımcı olamadığınız için teşekkürler..
    Jay-Z ft Rihanna & Kanye West - Run This Town
    İnna - Feelo
    İnna -Amazing
    İnna -Dejavu
    Favretto ft.Naan - Follov Your Heart
    Flo Rida - Sugar
    WhizzKids - Rumours (Digi Digi)

BUNLARI İNDİRMİYEN COK ŞEY KAYBEDER
    Eğlenceli bi şarkı dinleyin derim..

He was Tony Montana.The world will remember him by another name..
    SCARFACE
  • STAN LEFORT&JC SİNDERSS-ARAVİBES
    KEYİFLİ DİNLEMELER
    quote:

Orijinalden alıntı: mucadi

Merhaba değerli arkadaşlar bi parça arıyorum 2002 yılı çıkışlı diye hatırlıyorum o zaman power fmde çok çalardı ama sonra piyasadan bi anda kayboldu bu şarkı. Arabik bi şarkı power fm her yıl başında yaptığı yılın en iyi 30 şarkısının olduğu listede 1. olmuştu o sene power fmin 2002 albümlerine baktım hiçbirinde yer almamış ama ben o zamanlar bilgisayar denen nimetten bi haber olduğumdan parçayı radyodan kasete çekmişim geçen günlerde eski kasetlerimi dinlerken bi anda bu parça çıkınca çocukluğum geliverdi aklıma epey duygulandım ve cep telefonumla parçanın kaydını bilgisayarıma attım arkadaşlar şarkı bu söyleyeninin adını o zamanlar stanlie frig mi ne diyordu power fm djyi Arkın ama tabi ne kadar doğru yazdığım bilinmez işte şarkı bu arkadaşlar:

http://www.metacafe.com/watch/2368883/bu_ark_n_n_ad_n_ve_s_yleyenini_bilen_varsa_yada_ar_ivinde_olan_l_tfen_mu_ca_di_hotmail_com_dan_bana_ula_s_n_imdiden_ilginiz/

Bulabilen yada söyleyenini bilen varsa çok çok çokkkk minnettar olucam hepinize şimdiden bolca teşekkürler konuyu takipteyim :)

• Liste halinde yok mu acaba şarkılar ?

Dinleyin arkadaşlar.Sürekli dinlemek isteyebilirsiniz

Call Em Up - Hussein Fatal

If You Know - Hussein Fatal Ft. Q.U. Gangsta

PSN: GankstaPlaya
  • Arada bakacağım bu şarkılara...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.