Bi bilgim yok ama sanırsam değişen birşey olmaz gibi...
önceden siliordu şuan silmek yok kardes
ewt arkadasım bende ılk oyuna basladıgımda oyun ıcınde taıstıgım arkadasların karakter ve hunerlerını gorunce var olan 3 karakterı nasıl degıstırım dıye cok arastırmıstım eskı gunlerı yadd ettın .. ama sorunun cevabı yok acılmıs olan karakterı sılme gıbı bı sans ı olmuyor. UZGUNUM :( OLIMPIA 75 LVL NORTHERN
ewt arkadasım bende ılk oyuna basladıgımda oyun ıcınde taıstıgım arkadasların karakter ve hunerlerını gorunce var olan 3 karakterı nasıl degıstırım dıye cok arastırmıstım eskı gunlerı yadd ettın .. ama sorunun cevabı yok acılmıs olan karakterı sılme gıbı bı sans ı olmuyor. UZGUNUM :( OLIMPIA 75 LVL NORTHERN
tmm saol
quote:
Orjinalden alıntı: Z4__Z4
charı verebilrsin bana
yapcak bişi yok
:)
OYUNA YENI BASLAYANLAR VARSA BENIM SAHSI DUSUNCEM ACILACAK OLAN 3 KARAKTERINDE AYNI OLMASI YONUNDE. NEDEN ISE HER DAIM LVL I YUKSEK OLAN VE DEGERLI ITEMLERIDE AYNI ZAMANDA ORTAK KULLANIM ALANINDA KENDINI KASARSIN BASARI YAKIN OLURR KOLAY GELSIN ..
Şu anda char silme aktif değil. Birgün aktif olursa bu konuda birçok kişinin canı yanar inşallah böyle kalır
Git kendini maradon un girişine as en iyisi
hmm yav kötü olur silinse adamın char hackleniyo itemleri alıp delete character silinmesin istemiyoruz
Silkroad Online da aktif bu 6 günde siliniyor galiba bir chaR
charımı silmek istemiyorum ben yanda unklow class mı ne var onu silmem laazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme