Şimdi Ara

delete (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladığım kadarıyla metalar seni dış dünyadan daha tatmin eden veya işte asosyal diye tabir edilen insan tipinde birisin, dostum serebro94 un dediği gibi popüler kültür öyle boş bir kavram değildir aslında, hatta örnek olarak internetin altında deep web gibi bi buzdagi olması gibi derin ve mutlak olmayan analizlerin felsefesini taşıyan bi kavramdır.
    İnsanlar alemi sosyal olmak zorundadır önce bunda bi anlaşalım, zaten insanı insan yapan düşünce yetisi ve bunu complex biçimde aktarım gücüne sahip özelliği olmasıdır.
    Serebro94 nun dediği gibi madem olaya farklı bir perspektifden bakıyorsun, uyum sağlamaya çalış. Benim de kafada az tahtam eksik, fakat farklılığı bu insanlara kabul ettirebilecek doğaya ve yeteneğe sahip olursan hayat zaten ayriyetten sana daha yaşaması tatlı gelecektir. Ayrıca o popüler kültürün arasında o kadar sıkışık sub-culture lar var ki bazen lan buraya nasıl düştüm lan diyebiliyorsun. Yazacaklarimin sonu yok kissadan hisse insan tanımak güzeldir, her tanistigin insan kafasında bambaşka dünya barındırır bunu farkettiginde zaten düşünce tarzin ben çok önyargılıymisim meğer diye değişecek ve evet o instagram tikileri olarak gördüğün bazı insanlar vay anasını diyecegin düşünce tarzına sahipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.

Bozuk ciğerden dolayı kedinin zehirlenmesinden iyidir azizim

Helal

delete

delete

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.